ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новите Civic и CR-V Anniversary тръгват на турне в големите градове в страната

like0 unlike0
Auto-Press 22 Jun 2017 Новини
26
0
Новите Civic и CR-V Anniversary тръгват на турне в големите градове в страната

Източник: www.honda.bg

Столичани, варненци и пловдивчани ще имат уникалната възможност да се срещнат лице в лице с новия Honda Civic, който от началото на тази седмица ще краси възлови молове в София и в морската ни столица, а по-късно ще стане част от атракциите в самото сърце на Града под тепетата с любезното съдействие на общината там. Който все още не е успял да зърне десетото поколение на емблематичния модел на японската марка, може да го стори съответно в Paradise Center или в Grand MALL Varna.

Специално оборудваният CR-V Anniversary Edition е паркиран „на стража“ на единия от централните входове на нулево ниво в столичния Paradise Center.

На свой ред Civic е изложен непосредствено до „Ту Кафе“ в столичния МОЛ. Експонатът е във вариант Elegance с 1,0-литров турбобензинов двигател VTEC с макс. мощност 129 к.с. и CVT трансмисия.

Оборудването включва и инфоразвлекателната система Honda CONNECT с навигация Garmin.

В чест на 25-годишнината си, отпразнувана наскоро, „Бултрако“ АД пусна специално оборудвано издание на CR-V, което нарече Anniversary Edition. То включва иновативната система на Honda ADAS (Advanced Driving Assist Systems) с всички необходими асистенти, улесняващи значително живота на градския шофьор - активна система за спиране в градски условия (CTBA), система за предупреждение при опасност от насрещен удар (FCW) и др. Част от оборудването е и Honda Connect - информационна система, която предлага удобство и постоянна връзка по време на път, с DAB/FM/AM и интернет радио, възможност за търсене в интернет, активна камера за обратно виждане при паркиране, съвместима с Android 4.0.4.

Към специалното оборудване на Anniversary Edition трябва да добавим аеродинамични предна и задна брони, заден спойлер, дизайнерски 18" джанти от алуминиева сплав.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: