ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Нови предложения от Bridgestone за почитателите на мотоциклети: Battlax Hypersport S21, Battlecruise H50 и MX Battlecross X10

like0 unlike0
Auto-Press 20 Oct 2016 Новини
46
0

Нови предложения от Bridgestone за почитателите на мотоциклети: Battlax Hypersport S21, Battlecruise H50 и MX Battlecross X10

Нови предложения от Bridgestone за почитателите на мотоциклети: Battlax Hypersport S21, Battlecruise H50 и MX Battlecross X10
/add_images/news/102016/s_1476946808_46.jpg
  1. Нови предложения от Bridgestone за почитателите на мотоциклети: Battlax Hypersport S21, Battlecruise H50 и MX Battlecross X10

Bridgestone и Saroléa на път към устойчивата мобилност

Оборудван с достъпните гуми Bridgestone Battlax Hypersport S21, изцяло електрическият мотоциклет на Bridgestone, Saroléa SP7, изложен в Intermot, е символ на ангажимента за устойчива мобилност, който компанията е поела.

Bridgestone, най-голямата компания за гуми и каучукови изделия в света, формира техническо сътрудничество със Saroléa през 2014, осигурявайки на Saroléa техническа поддръжка и експертни познания в тази сфера, подкрепяйки техните амбиции, свързани с пистата и пътя. Тези амбиции включваха състезанията TT Zero на остров Ман от 2014.

Партньорството се заражда от ангажимента, поет от Bridgestone, за бъдеще с устойчива мобилност. То е подкрепено от дългосрочната им визия, свързана с околната среда, която се фокусира върху екологично опазване, съхранение на ресурси и понижаване на емисиите на въглероден диоксид.

Джейк Роншолт, Управляващ директор на Потребителския бизнес отдел, Bridgestone Europe, пояснява: „Това партньорство дава уникална възможност на Bridgestone да комбинира опита, придобит от MotoGP TM, с визията ни за устойчива мобилност. Супер мотоциклетът на Saroléa пробива път за бъдещето на електрическите мотоциклети, на и извън пистата.“

От състезанията до пътищата

Мотоциклетът SP7 е изпробван на тестовата писта в Италия, едно от най-съвременните съоръжения, идеално за тестване на SP7 и достигането на неговия лимит от 320 км.ч.

Производен модел на Saroléa SP7, с нулево ниво на вредни емисии, е сертифициран за употреба на обществени пътища. Към момента белгийската компания възнамерява да произведе лимитиран брой електрически мотоциклети, за легална употреба по улиците, правейки огромна стъпка към ерата на устойчивите мотоциклети с електрическо захранване.

Другото предложение за любителите на мотоциклети е новата Battlecruise H50

Новата гума е специално създадено от Bridgestone, за да достави максимално удоволствие на собствениците на American V-Twin

Факт е, че всички собственици на American V-Twin са напълно влюбени в своята машина. Начинът по който тя вози, начинът по който изглежда, звукът, който издава и как е устроена..., защото когато всичко под теб работи като едно цяло, чувството е несравнимо.

Bridgestone разбира това. Ето защо компанията е разработила Battlecruise H50: гума, създадена с една единствена цел – да доставя пълно удовлетворение от момента, в който шофьорите се плъзнат върху седалката на своя V-Twin.

Battlecruise H50 прави своя световен дебют на Intermot 2016, като оборудване към зашеметяващия Harley-Davidson Forty-Eight, тунингован от Thunderbike – един от кралете в този бизнес за Европа.

И нещо повече, този Harley не е само за изложба, а може да бъде спечелен в томболата. Посетете щанда на Bridgestone (Зала 7.1, Щанд Е030) за повече детайли! Може да си тръгнете на гърба на мотоциклет за 15 000 евро и да бъдете първия, който ще пробва гумите Battlecruise H50 на пътя…

Топ технологиите на Bridgestone за двуколесни превозни средства

Използвайки най-висококачествените материали и напредналите технологии за разработване на гуми на Bridgestone, Battlecruise H50 Ви позволяват да се слеете напълно с пътя, като Ви осигуряват гладко и лесно управление, добро сцепление на влажен и сух терен, както и дълъг живот на грайфера.

За да успее да изпълни толкова голямо обещание, Bridgestone заложи на своята патентована Ultimate-EYE (U-EYE) технология. Тестването с U-EYE позволява на нашите инженери да видят как точно се държи една гума при допир с пътя, така че да можем да оптимизираме нейния дизайн.

По-конкретно, U-EYE ни дава много детайлна картина на контактната повърхност, точката, в която гумата осъществява допир с пътя, както и как се разпределя налягането в следствие на различна скорост, тежест и ъгъл на приплъзване, при влажни и сухи условия. Battlecruise H50 е едва втората гума за мотоциклети, която извлича ползата от U-EYE технологията (Battlax Hypersport S21 беше първата).

По-голяма мощност при завиване

С H50 отпред, Вашият V-Twin ще се нуждае само от леко докосване преминавайки през завоите. Благодарение на U-EYE технологията, гумата Battlecruise H50 разполага с по-голяма контактна повърхност на асфалт и създава по-равномерно разпределение на налягането - за по-добро управление и по-прецизно завиване. Тестването на Bridgestone върху писта, показва, че когато се ползват гумите Battlecruise H50, силата, въздействаща на кормилото, е доста по-малка в сравнение с тази на други гуми.

Дълготрайност

Шофьорите на V-Twin могат и да увеличат пробега с гумите H50; нашата цел е да предоставим гума, която има по-дълъг живот на износване от този, на други известни марки. За да достигне този голям пробег, Bridgestone уголеми профила на короната за задната гума и разработи нов състав на грайфера.

И докато Вие изразходвате километрите, по време на тези дълги пътувания, може да се наслаждавате на прекрасното поглъщане на трептенията и ударите от гумите H50, постигнато, чрез оптимизиране на вертикалната твърдост на предната гума, за по-гладко возене.

Battlecruise H50 ще Ви очакват в магазини за висококачествени гуми и в Bikers Club магазини от януари 2017, в четири размера за предни и задни гуми. Попитайте Вашия търговец за гуми Bridgestone, направени специално за да Ви доставят максимално удоволствие, докато се возите на Вашия American V-Twin!

Другото предложение са новите Battlecross X10

MX гумите, тествани от професионалисти, са вече достъпни за всички мотоциклетисти.

Bridgestone са завършили разширяването на свята MX серия от ново поколение, с въвеждането на Battlecross X10 за пясъчен терен. С нов модернизиран дизайн на грайфера и повишаване на блок деформацията, X10 обещава на мотоциклетистите по-добро сцепление, по-добра самопочистваща способност и по-висок контрол при странично приплъзване върху всички видове пясъчни условия.

Новата гума е била разработена и тествана от топ мотоциклетисти по време на кръг от състезание по MX. Разгръщайки новия дизайн в стандартния обхват на Battlecross, Bridgestone предлага по-добро представяне на пясъчни писти, достъпни за всички мотоциклетисти - от национални шампиони до малко по-напредналите или съвсем начинаещите.

Повече деформиране, означава по-добра тракция

Ключът към тракцията на X10 е в блок деформацията. Новият модел, с изменено положение на нископрофилните блокове, произвежда по-малко надлъжна твърдост по протежението на централната блокова област. По-ниското ниво на твърдост позволява по-голяма блокова деформация по време на въртене, създавайки по-остро въздействие върху пясъка. Това също подобрява и самопочистващата способност, добавяйки повече сцепление, когато огъването на гумата изхвърля пясъка, влязъл в междублоковото пространство.

В сравнение със своя предшественик M101/M102, Battlecross X10 показва значително по-добра тракция в пясъчни условия с подобрено задно сцепление и устойчивост. Към момента X10 завършва новото поколение на серията Battlecross и се включва в X20 за мек терен, X30 за среден терен и X40 за твърд терен, предлагайки на MX почитателите от всички нива, обширна серия от MX гуми с топ изпълнение, подходящи за всички условия в Европа.

Battlecross X10, за пясъчен терен, ще бъде достъпен в Европа от април 2017, първоначално за предно колело с размер 80/100-21 и задно с размери 100/90-19 и 110/90-19.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: