ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Нови правила GDPR (General Data Protection Regulation)

like0 unlike0
Auto-Press 24 May 2018 Новини
236
0
Нови правила GDPR (General Data Protection Regulation)

Автопрес 2001 (www.auto-press.net) е новинарска агенция, която винаги се стреми да предложи на своите потребители възможно най-актуалната информация от света на автомобилите.

Приемаме отговорността за защитата на вашите лични данни (име и email адрес) много сериозно и бихме искали да привлечем вниманието ви още веднъж към възможностите за отписване от нашите услуги и заличаването на личните ви данни в нашата база данни.

Вашите лични данни се използват единствено и само, за да можете да получавате ежедневния ни новинарски бюлетин и не се разкриват по никакъв начин към трети страни.

От съществуването на агенция Автопрес 2001 във всяко едно от писмата, които изпращаме в ежедневния си бюлетин, фигурира опция за отписване от него чрез натискането на линка (Ако не желаете да получавате новини от Автопрес 2001, можете да се отпишете от тук). Тази опция ще продължи да съществува и фигурира във всяко едно от писмата, които изпращаме на дневна база.

Поради тази причина, ако желаете да продължите да получавате нашия новинарски бюлетин, не е нужно да правите нещо допълнително. Въпреки това, ако не желаете да получавате повече известия за последните новини от света на автомобилите, можете да се отпишете от линка в края на всяко писмо, което получавате от нас.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: