ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Нови комплекти запалителни кабели Champion® за оптимизирано поставяне

like0 unlike0
Auto-Press 26 Aug 2016 Новини
55
0
Нови комплекти запалителни кабели Champion® за оптимизирано поставяне

249 нови единици покриващи най-важните европейски автомобили за след продажбено обслужване

Federal-Mogul Motorparts, подразделение на Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), представи нова гама произведени в Европа запалителни кабели Champion®, които предлагат най-добро съотношение цена / качество за след продажбено обслужване на европейските автомобили, които са в употреба средно повече от 15 години.

Новите водещи комплекти запалителни кабели са разработени за специфични приложения, комбиниращи проводими въглеродни, жични или медни елементи с XLPE или EPDM вътрешна изолация, и са защитени с външно силиконово изолационно покритие.

“Търсенето на запалителни кабели на вторичния пазар се приближава към представите за продукт, който е подходящ за дадена цел и ние вярваме, че новата гама запалителни кабели на Champion предоставя на нашите клиенти комбинация от доказано качество, съвместимо с това за оригинално вграждане и в същото време подходящи и достъпни запалителни компоненти, зависещи от спецификациите на двигателя,“ обяснява Берт Де Хаес, групов продуктов мениджър, „Запалителни системи“ за Европа, Близък изток и Африка във Federal-Mogul Motorparts. “Комплектите кабели на Champion са създадени на база дългогодишните усилия на Federal-Mogul да осигури ефикасно след продажбено обслужване с висококачествени продукти.”

Кабелни обувки и клеми са специално изработени за всяко приложение, а дизайнът на всеки компонент цели да осигури оптимална комбинация от качество и представяне. Въглеродните, жичните и медните запалителни кабели са проектирани и тествани спрямо най-високите европейски производствени стандарти и са с гарантирана устойчивост на високи температури, влияния на сол, вода, нефт, петрол и киселини, а също така предотвратяват и радио смущения.

Повече информация и нов каталог Champion, описващ новите 249 запалителни продуктови кода е на разположение www.fmecat.eu и може да се свали във PDF формат.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: