ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Нови двигател и технологии за RANGE ROVER SPORT 2019

like0 unlike0
Auto-Press 11 Jul 2018 Новини
134
0

Нови двигател и технологии за RANGE ROVER SPORT 2019

Нови двигател и технологии за RANGE ROVER SPORT 2019
/add_images/news/072018/s_1531292402_191.jpg
  1. Нови двигател и технологии за RANGE ROVER SPORT 2019
  2. Нови двигател и технологии за RANGE ROVER SPORT 2019
  3. Нови двигател и технологии за RANGE ROVER SPORT 2019
  4. Нови двигател и технологии за RANGE ROVER SPORT 2019
  5. Нови двигател и технологии за RANGE ROVER SPORT 2019
  6. Нови двигател и технологии за RANGE ROVER SPORT 2019

Land Rover разпространи първите подробности за версията 2019 година на RANGE ROVER SPORT, която идва с редица новости по отношение на двигателната гама и новите технологии, които са налични на борда на луксозния SUV модел.

Една от най-важните промени е свързана с въвеждането в модификационната гама на трилитровата SDV6 twin-turbo версия с 249 конски сили, която замества познатата до момента двулитрова SD4, надграждайки я с 10 конски сили и 100 Нм максимален въртящ момент. Новото предложение не само предлага по-добро ускорение в класическата дистанция 0-100 км/ч, но и отговаря на най-новите емисиионни стандарти в Европа.

Търсещите оптималната горивна икономичност и намаленото влияние вълху околната среда могат да заложат на plug-in хибридната модификация P400e, която дава възможност за изминаването на 50 километра в чист електрически режим.

RANGE ROVER SPORT 2019 идва с адаптивен круз-контрол с функция Stop and Go, която дава възможност на автомобила да следва движещо се отпред превозно средство по зададена от водача дистанция. Функцията поддържа автоматично спиране и потегляне на базата на движението на автомобила отпред, ако потеглянето се извърши в рамките на 3 секунди след спирането.

Новата функционалност е налична заедно с адаптивен круз контрол с асистент на управлението, който задържа автомобила в средата на пътното платно, както и с високоскоростен спирачен асистент.

Десети национален събор на „Оpel Клуб България” (Видео)

Подобни

Титла в рали спринта за Ангелов и Сивов

Титла в рали спринта за Ангелов и Сивов

- Екипажът на Мегапорт Рейсинг с автомобил Skoda Fabia R5 спечели трети пореден кръг от шампионата в Сливен Мирослав Ангелов и...

Руският къстъм-байк Insomnia е световен шампион!

Руският къстъм-байк Insomnia е световен шампион!

Къстъм-мотоциклетът Insomnia (Безсъние), построен в московското ателие за уникални /custom/ машини Zillers Garage, беше признат за...

Колите-амфибия са на пазара, но остават непознати на широката публика - видео

Колите-амфибия са на пазара, но остават непознати на широката публика - видео

Разнообразието на автомобилите, които се движат по суша и вода – т.н. амфибии е сериозно. Има ги от всякакъв вид – леки коли и дори...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: