ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новата Honda CR-V с официална премиера в България (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 08 Nov 2018 Новини
31
0

Новата Honda CR-V с официална премиера в България (Видео)

Новата Honda CR-V с официална премиера в България (Видео)
/add_images/news/112018/s_1541664002_221.jpg
  1. Новата Honda CR-V с официална премиера в България (Видео)
  2. Новата Honda CR-V с официална премиера в България (Видео)
  3. Новата Honda CR-V с официална премиера в България (Видео)

Петата генерация на Honda CR-V отбелязва официалната си премиера на теротията на България, демонстрирайки потенциала си да продължи да бъде най-продаваното пазарно предложение в своя сегмент.

"Искам да благодаря за подкрепата на всички вас във времето. Доказахме че сме освен партньори и много добри приятели, които споделяме радостите като днешната, която ни предстои", коментира по време на официалното представяне пред гости и клиенти Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор на Бултрако Моторс, официален дилър на Honda за България.

"Ще видите петото поколение на CR-V, произведено в Япония. На пръв поглед, то напомня за предшественика си, но в действителност то пристига при нас с революционни промени, с изключително мощен турбо-бензинов двигател със 194 коня, с безпрецедентната си сигурност Honda Sensing, системите, които са налични за всички нива на оборудване на CR-V, и още една новост- ще можете да се насладите и на седемместната модификация на модела. И ще нещо- в началото на следващата година, ще можем да представим за първи път и хибридният модел, който ще бъде с мощност от 220 коня", допълни Ангелина Деведжиева.

Новата Honda CR-V идва в две основни версии на 1.5-литровия си VTEC Turbo двигател- със 173 и 194 конски сили, както и във версия с две и четири задвижващи колела, а нивата на оборудване са четири.

Новата хибридна версия на CR-V е оборудван с Honda Hybrid Performance система, която използва интелигентен i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive) модул за управление на режимите на работа на хибридната система. Самата тя е съставена от двулитров i-VTEC бензинов двигател, мощен електромотор, литиево-йонен батериен модул и безстепенна предавателна кутия.

В зависимост от движението и изискванията от страна на водача, интелигентната система за управление на хибридната задвижваща система на CR-V Hybrid работи в три режима- изцяло електрически EV Drive, хибриден Hybrid Drive и Engine Drive, като превключва между тях за постигането на оптимална горивна икономичност.

От Honda споделят, че при стандартни сценарии на движението, системата превключва между Hybrid Drive и EV Drive, като при работа в първия, част от генерираната от двигателя с вътрешно горене енергия се пренасочва и за дозареждане на батерията. Engine Drive пък е оптимизиран за високоскоростно движение.

Специално за хибридната версия на новото CR-V от Honda са разработили информативен бордови интерфейс, с помощта на който водачът има възможност да следи работата на задвижващата система, в това число зарадят на батерията и процесът по нейното разреждане и зареждане.

Изработва се проект за ремонта на тунел „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“ Топ 5 на марките с най-голям ръст в пазарното си участие в ЕВропа

Подобни

Renault-Nissan-Mitsubishi с поредна статегическа инвестиция

Renault-Nissan-Mitsubishi с поредна статегическа инвестиция

Фондът за рисков капитал на Renault-Nissan-Mitsubishi- Alliance Ventures, обяви, че компанията е най-новия инвеститор...

Peugeot разширява колекцията LEGEND Lifestyle

Peugeot разширява колекцията LEGEND Lifestyle

Peugeot представя нови облекла и аксесоари LEGEND за фенове на лъвската марката. Техният ретро стил е създаден от дизайнерите на...

Бивш дизайнер на Porsche направи за китайци елкросовър с пробег от 700 км!

Бивш дизайнер на Porsche направи за китайци елкросовър с пробег от 700 км!

Новият китайски кросовър Enovate ME7 ще се предлага не само на пазара в Поднебесната, но и в други световни пазари. Масовото му...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: