ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

НОВ ГРАФИЧЕН ПАКЕТ ДОБАВЯ ВИЗУАЛЕН АТЛЕТИЗЪМ КЪМ СУПЕРАВТОМОБИЛА JAGUAR F-TYPE SVR С 575 К.С.

like0 unlike0
Auto-Press 12 Mar 2018 Новини
77
0
НОВ ГРАФИЧЕН ПАКЕТ ДОБАВЯ ВИЗУАЛЕН АТЛЕТИЗЪМ КЪМ СУПЕРАВТОМОБИЛА JAGUAR F-TYPE SVR С 575 К.С.

Източник: www.jaguar.bg

Купувачите на новия Jaguar F-TYPE SVR вече могат да изберат пакет за персонализация за суперавтомобила за всякакви метеорологични условия, развиващ скорост 320 км/ч, и да добавят характерни визуални елементи, вдъхновени от състезанията, без допълнително заплащане.

Дизайнерите на Jaguar от подразделението Special Vehicle Operations, водени от Иън Калъм, директор Дизайн, и неговия екип за персонализация на автомобила по поръчка, са създали пакет Graphic, който добавя завладяваща нотка визуален атлетизъм към вълнуващия F-TYPE SVR със задвижване на всички колела.

Аеродинамичният пакет на F-TYPE SVR, намаляващ подемната сила и въздушното съпротивление и състоящ се от предна броня и сплитер, плоска долна част на каросерията, активно задно крило от карбонови влакна и задни обтекатели, е подчертан от рамка на предната решетка, капаци на страничните огледала и аеродинамични крилца в контрастен цвят. Стикери на предния капак и праговете с графичен символ „575“ обозначават забележителната мощност от 575 к.с. на 5,0-литровия двигател V8 с компресор суперчарджър, а карбонови ламели на предния капак и странични емблеми подчертават високите динамични показатели.

Пакет Graphic на F-TYPE SVR се предлага в шест уникални цветови решения:

• Yulong White с акценти Firenze Red

• Santorini Black и Gold

• Corris Grey и Ultra Blue

• Caldera Red и Black

• Ultra Blue и Corris Grey

• Indus Silver и Black

Всички те включват олекотени 20-инчови ковани джанти и спирачни апарати в подходящ цвят (червен или черен). Спирачките с карбоново-керамична матрица (CCM) се предлагат като опция, но с жълти спирачни апарати.

В интериора пакет Graphic добавя осветени прагове на вратите със символа „575“ и специални плакети, оборудвани само на автомобилите с този пакет.

Иън Калъм, директор Дизайн на Jaguar, каза: „F-TYPE SVR е един от най-динамичните, впечатляващи и бързи автомобили, създавани досега от Jaguar. Пакетът Graphic идеално допълва неговия спортен характер с реверанс към наследството, което автомобилът носи.“

Разработен от подразделението Special Vehicle Operations на Jaguar, F-TYPE SVR е проектиран да бъде най-бързият и най-мощният F-TYPE, като същевременно остава използваем в ежедневието. Суперавтомобилът за всякакви метеорологични условия, развиващ 320 км/ч, ще ускорява от 0 до 100 км/ч само за 3,5 секунди, като същевременно радва водачите със стабилно пътно поведение, прецизно кормилно управление и мощно спиране.

Шасито на F-TYPE SVR съдържа подобрени амортисьори и антирол бари, по-твърдо задно окачване и по-широки гуми – 265/35 R20 и 305/30 R20 – което му придава отличителен характер с фино усъвършенствани реакции. Двигателят V8 с компресор суперчарджър и 575 к.с. издава категоричен, безкомпромисен звук през олекотената изпускателна система от титан и Инконел.

Цената на Jaguar F-TYPE SVR у нас започва от 286 050 лв. с ДДС. Конфигурирайте своя F-TYPE SVR на www.jaguar.bg.

Jaguar F-TYPE SVR с пакет Graphic ще бъде изложен по време на Международния автомобилен салон в Женева от 6-ти до 18-ти март 2018 г.

Volvo предлага допълнително удобство за клиентите си

Подобни

24-те часа на Льо Ман 2018: И победителят е … (Видео)

24-те часа на Льо Ман 2018: И победителят е … (Видео)

Toyota отчете доминиращо представяне по време на тазгодишното състезание 24-те часа на Льо Ман и автомобилът #8 (Toyota...

Jaguar Vector: Най-бързата електрическа моторница в света (Видео)

Jaguar Vector: Най-бързата електрическа моторница в света (Видео)

Екипът на Jaguar Vector Racing обяви, че отборът е поставил нов световен рекорд за максимална скорост на изцяло електрическа лодка,...

Новото BMW Серия 8 Купе (Видео)

Новото BMW Серия 8 Купе (Видео)

Източник: www.bmw.bg С представянето на новото BMW Серия 8 Купе баварският премиум производител започва да пише нова глава в...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: