ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

НОВ ГРАФИЧЕН ПАКЕТ ДОБАВЯ ВИЗУАЛЕН АТЛЕТИЗЪМ КЪМ СУПЕРАВТОМОБИЛА JAGUAR F-TYPE SVR С 575 К.С.

like0 unlike0
Auto-Press 12 Mar 2018 Новини
77
0
НОВ ГРАФИЧЕН ПАКЕТ ДОБАВЯ ВИЗУАЛЕН АТЛЕТИЗЪМ КЪМ СУПЕРАВТОМОБИЛА JAGUAR F-TYPE SVR С 575 К.С.

Източник: www.jaguar.bg

Купувачите на новия Jaguar F-TYPE SVR вече могат да изберат пакет за персонализация за суперавтомобила за всякакви метеорологични условия, развиващ скорост 320 км/ч, и да добавят характерни визуални елементи, вдъхновени от състезанията, без допълнително заплащане.

Дизайнерите на Jaguar от подразделението Special Vehicle Operations, водени от Иън Калъм, директор Дизайн, и неговия екип за персонализация на автомобила по поръчка, са създали пакет Graphic, който добавя завладяваща нотка визуален атлетизъм към вълнуващия F-TYPE SVR със задвижване на всички колела.

Аеродинамичният пакет на F-TYPE SVR, намаляващ подемната сила и въздушното съпротивление и състоящ се от предна броня и сплитер, плоска долна част на каросерията, активно задно крило от карбонови влакна и задни обтекатели, е подчертан от рамка на предната решетка, капаци на страничните огледала и аеродинамични крилца в контрастен цвят. Стикери на предния капак и праговете с графичен символ „575“ обозначават забележителната мощност от 575 к.с. на 5,0-литровия двигател V8 с компресор суперчарджър, а карбонови ламели на предния капак и странични емблеми подчертават високите динамични показатели.

Пакет Graphic на F-TYPE SVR се предлага в шест уникални цветови решения:

• Yulong White с акценти Firenze Red

• Santorini Black и Gold

• Corris Grey и Ultra Blue

• Caldera Red и Black

• Ultra Blue и Corris Grey

• Indus Silver и Black

Всички те включват олекотени 20-инчови ковани джанти и спирачни апарати в подходящ цвят (червен или черен). Спирачките с карбоново-керамична матрица (CCM) се предлагат като опция, но с жълти спирачни апарати.

В интериора пакет Graphic добавя осветени прагове на вратите със символа „575“ и специални плакети, оборудвани само на автомобилите с този пакет.

Иън Калъм, директор Дизайн на Jaguar, каза: „F-TYPE SVR е един от най-динамичните, впечатляващи и бързи автомобили, създавани досега от Jaguar. Пакетът Graphic идеално допълва неговия спортен характер с реверанс към наследството, което автомобилът носи.“

Разработен от подразделението Special Vehicle Operations на Jaguar, F-TYPE SVR е проектиран да бъде най-бързият и най-мощният F-TYPE, като същевременно остава използваем в ежедневието. Суперавтомобилът за всякакви метеорологични условия, развиващ 320 км/ч, ще ускорява от 0 до 100 км/ч само за 3,5 секунди, като същевременно радва водачите със стабилно пътно поведение, прецизно кормилно управление и мощно спиране.

Шасито на F-TYPE SVR съдържа подобрени амортисьори и антирол бари, по-твърдо задно окачване и по-широки гуми – 265/35 R20 и 305/30 R20 – което му придава отличителен характер с фино усъвършенствани реакции. Двигателят V8 с компресор суперчарджър и 575 к.с. издава категоричен, безкомпромисен звук през олекотената изпускателна система от титан и Инконел.

Цената на Jaguar F-TYPE SVR у нас започва от 286 050 лв. с ДДС. Конфигурирайте своя F-TYPE SVR на www.jaguar.bg.

Jaguar F-TYPE SVR с пакет Graphic ще бъде изложен по време на Международния автомобилен салон в Женева от 6-ти до 18-ти март 2018 г.

Електрокарът Renault K-ZE е на базата на бюджетния Kwid - видео

Подобни

BATTISTA : Бъдещата най-мощна италианска кола

BATTISTA : Бъдещата най-мощна италианска кола

Automobili Pininfarina анонсира, че първата в историята на компанията кола- луксозен суперспортен електромобил, ще се...

Според патентна заявка Ford ще нарече електрическия си SUV Mach E

Според патентна заявка Ford ще нарече електрическия си SUV Mach E

Феновете на Ford Mustang не приеха никак добре слуха, че Ford може да кръсти бъдещият си електроSUV с пробег от 480 км Mach 1....

Daimler поръча батерии за 20 000 000 000 евро

Daimler поръча батерии за 20 000 000 000 евро

Днес автомобилният гигант Daimler анонсира, че след милиардите инвестирани в разработка на решения за електрическа мобилност, сега...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: