ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Nokian Tyres засилва сътрудничеството си с автомобилните производители в Централна Европа

like0 unlike0
Auto-Press 06 Dec 2017 Новини
19
0
Nokian Tyres засилва сътрудничеството си с автомобилните производители в Централна Европа

BMW Group потвърди, че зимната гума Nokian WR D4 ще бъде оригинално вграждана в BMW X1. Премиум SAV (Sports Activity Vehicle) моделът на BMW ще използва Nokian WR D4 в размер 225/55 R17 97H.

Nokian WR D4 е от новата генерация зимни гуми, разработени от Nokian Tyres специално за централно-европейските метеорологични условия. Тя предлага отлично сцепление и комфортно управление дори и при високи скорости. Гумата отговаря на високите стандарти на BMW Group за безопасност, стил и високо качество.

За да получи одобрение от BMW Group за оригинално вграждане в автомобила, Nokian WR D4 премина взискателната тестова програма на немския производител. Това гарантира, че гумите отговарят на строгите изисквания за управление и сигурност, предоставяйки максимален комфорт и представяне от автомобила.

Nokian Tyres от дълго време активно си сътрудничи с производителите, особено в скандинавските държави. Партньорството с BMW Group разширява перспективите на Nokian Tyres за развитие в Централна Европа. Именно този регион е най-големият пазар за зимни гуми в света и по тази причина една от най-важните зони за развитие на компанията.

“Сътрудничеството ни с BMW Group показва, че ние, най-северният производител на гуми в света, сме уважавани и качеството на нашите продукти е оценено. Това е много важна стъпка за нас в развитието ни в сектора за оригинално вграждане“, коментира Маркус Хонкала, Мениджър „Продажби“ на Nokian Tyres.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: