ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Nokian Tractor King – Революционна от обвивката до сърцевината

like0 unlike0
Auto-Press 20 Jun 2018 Новини
123
0
Nokian Tractor King – Революционна от обвивката до сърцевината

Nokian Heavy Tyres, Нокиа, Финландия, 19 юни 2018 – Nokian Tractor King е нова безкомпромисна гума за трактори, предназначена за най-тежките машини и най-трудните терени, срещани в лесовъдството, земеустройствените проекти, а също и в пътното строителство. Дизайнът, с изцяло нова шарка на протектора и подсилен каркас, е революционен за гумите за трактори.

Изискванията, зададени от потребителите, за оптималната гума за трактор, станаха трудни за постигане, тъй като тежестта, конските сили и скоростта на пътя се увеличиха. За безопасно и устойчиво лесовъдство, земеустройство и пътно строителство Nokian Tyres представя новата Nokian Tractor King. С изключителните издръжливост и сцепление на тази гума, мощността на тракторите може да бъде прехвърлена към земята както никога досега, увеличавайки границите на възможностите на машината.

Спокойствие във всякакви условия

Nokian Tractor King е революционна от обвивката до сърцевината. По същество тя има каркаса на гума на тежкотоварен камион, и е завършена със стоманени колани, допълнителни слоеве от корда и страници, подсилени с Aramid. Това, комбинирано със здрава каучукова смес, я прави изключително издръжлива на удари и нарязвания, които биха могли да бъдат причинени в лесовъдството, земеустройството и в пътното строителство.

Много подсилени гуми имат проблем с вибрацията, който се влошава със скоростта и при износване на гумата. Nokian Tractor King предлага гладко шофиране дори и при по-висока скорост. Нейната издръжливост, устойчивост на износване и екологично съобразен производствен процес, я правят отличен дългосрочен избор за модерното лесовъдство, което дава на водача спокойствие при всякакви условия.

Основни характеристики

• Ръбове с 50% по-добро сцепление

В сравнение със стандартна шарка на протектора. Изцяло новата шарка на протектора предоставя отлично сцепление на всякаква настилка, от лепкава глина до ронлив пясък.

• Максимална скорост от 65 км/ч

Икономични километри. Иновативен, устойчив на износване дизайн на протектора за комфортен и рентабилен пробег.

• Висока товароподемност - до 320 Килопаскала

Издръжливост в най-суровите условия. Революционен дизайн на сърцевината и страницата на гумата за устойчивост на пробиване от световна класа.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: