ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

NISSAN продаде повече от 75 000 автомобила със система за автономно управление

like0 unlike0
Auto-Press 11 Jan 2018 Новини
30
0

NISSAN продаде повече от 75 000 автомобила със система за автономно управление

NISSAN продаде повече от 75 000 автомобила със система за автономно управление
/add_images/news/012018/s_1515664803_673.jpg
  1. NISSAN продаде повече от 75 000 автомобила със система за автономно управление

Nissan обяви, че продажбите на автомобили, оборудвани с високотехнологичната система за автономно управление ProPILOT, са преминали границата от 75 000 единици.

“ProPILOT е революционна технология и е важна основа за напълно автономните автомобили, обединени от визията ни Nissan Intelligent Mobility”, коментират от Nissan. “Той предлага много по-вълнуващо управление, и поради тази причина не е изненадващо, че получава толкова силен и ранен потребителски прием. ProPILOT е още един пример за това, как днес ние предлагаме вълнуващи технологии чрез Nissan Intelligent Mobility, които ще пренесат всички към един по-добър свят”.

Системата ProPILOT дава възможност на водача да избере автономно функциониране на своето превозно средство при движение в една лента на магистрала, като по този начин шофьорът се улеснява при движение в засилен трафик или при дълги преходи. Технологията е в състояние да анализира и разбере пътната обстановка и да предприеме необходимите маневри и действия, за едно естествено и подобно на човешкото управление.

ProPILOT беше лансирана на японския пазар през август 2016 година с модела Nissan Serena, след което технологията беше въведена и при X-Trail, новия LEAF, Rogue и Qashqai.

През следващите няколко години, технологията ProPILOT, която е част от по-голямата Nissan Intelligent Mobility комбинирана система за безопасност, ще бъде непрекъснато развивана и подобрявана, като ще предлага все по-високо ниво на автономност. Крайната цел е постигането на автономно движение и в градски условия, с безопасно преминаване през кръстовища.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: