ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Nissan Note е най-продаваната кола в Япония за 2018

like0 unlike0
Auto-Press 18 Jan 2019 Новини
644
0
Nissan Note е най-продаваната кола в Япония за 2018

Nissan обяви, че компактният Note, оборудван с електрифицираната си система за задвижване e-POWER, е бил най-продаваната кола в Япония през изминалата година. От марката споделят, че иновативната технология е помогнала също така и за отчитането на статуса най-популярен миниван в страната при Serena.

През изминалата година, продажбите на Nissan Note в Япония са достигнали ниво от 136 324 единици, като около 70% от тях са били оборудвани с електрифицираната задвижваща система e-POWER. Резултатът за модификацията от лансирането й на пазара през ноември 2016 до момента пък е на ниво от над 200 000 единици.

Задвижването e-POWER на Nissan представлява изцяло електрическо задвижване, като компактният двигател с вътрешно горене отговаря единствено и само за зареждането на бордовата батерия. Стандартният мотор работи в оптимални обороти, което гарантира постигането на оптимален разход по време на експлоатацията.

От март 2018 година, e-POWER технологията беше въведена от Nissan и в модела Serena, от който през миналата година са били закупени общо 99 865 екземпляра.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: