ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Nissan Leaf 2018-а вече и полицейски - видео

like0 unlike0
Auto-Press 20 Apr 2018 Новини
94
0
Nissan Leaf 2018-а вече и полицейски - видео

Електрическите транспортни средства печелят все по-голяма популярност не само сред потребителите, но и в полицейските служби в света. Преди броени дни компанията Nissan предаде 22 броя от новия Leaf 2018 на полицейския департамент на големия японски пристанищен град Фукуока. Машините ще се използват за патрулна служба.

Всичките полицейски Nissan Leaf модел 2018-а имат двуцветна черно бяла боя, съответните полицейски сирени и светлини, както и специалните отличителни знаци на японската полиция. Не се съобщава за допълнителни преработки на колите, а се казва че в техническо отношение това е стандартното изпълнение на модела.

Второто поколение на Nissan Leaf дебютира през минлата година с нов дизайн и нови технологии. Автомобилът има нов, по-мощен електромотор 150 к.с., който му позволява да се ускорява от място до 100 км/ч за 7,9 секунди. Повишен е и капацитетът на акумулаторната батерия, което пък позволява да се изминава с едно зареждане пробег от около 250 км.

В базовото си изпълнение S Nissan Leaf 2018-а има информационно-развлекателна система със 7-инчов екран, функция за автоматично екстренно спиране и автоматичен климатик. Във версията SV в оборудването се добавя система за интеграция на смартфон, круз-контрол и контакт за бързо презареждане. В топ-варианта SL към всичко това се добавят още система за кръгов обзор, акустика от Bose, кожени седалки и др.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: