ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Nissan лансира новата Navara и в Китай (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 19 Jun 2017 Новини
30
0
Nissan лансира новата Navara и в Китай (Видео)

В края на миналата седмица, китайското подразделение на Nissan постави началото на официалните продажби на новото поколение на пикапа си Navara в страната. С лансирането на пикапа, комбиниращ в себе си всички силни черти на сегмента, но надградени с типичните за акуталните SUV модели параметри, компанията увеличи присъствието на модела си до 133 пазара в целия свят.

“Nissan Navara е доказано успешен на пазари в целия свят и сега е обречен да постави нови стандарти при пикапите в Китай”, коментира Ашвани Гупта, старши вицепрезидент на подразделението Nissan Лекотоварни. “Луксозните елементи на Navara ще гарантират ново и по-вълнуващо изживяване по време на управлението- както за частните, така и при бизнес клиентите”.

На територията на Китай, Navara се очаква да бъде привлекателна не само за бизнеса, но и за стандартните потребители, като основната причина за това е именно цялостното изживяване с пикапа, който се управлява и усеща като SUV модел, но идва с добавената функционалност на многофункционалното товарно отделение, привлекателен дизайн и богат набор високотехнологични системи.

На територията на Китай, Navara е налична в осем основни версии, с две и четири задвижващи колела, три вида предавателни кутии и двигател QR25 с максимална мощност от 184 конски сили.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: