ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Nexus – страхотно офроуд ремарке с още по-страхотна цена

like0 unlike0
Auto-Press 16 Jun 2017 Новини
41
0

Nexus – страхотно офроуд ремарке с още по-страхотна цена

Nexus – страхотно офроуд ремарке с още по-страхотна цена
/add_images/news/062017/s_1497603603_490.jpg
  1. Nexus – страхотно офроуд ремарке с още по-страхотна цена

Австралия е известна със своите къмпинг-ремаркета, които са доста грубовати отвън, но достатъчно комфортни и луксозни отвътре. Компанията Ultimate Off-Road Campers предлага сгъваеми къмпинг-ремаркета и наскоро лансира най-впечатляващото от тях с име Nexus. То е компактно и се разгъва, осигурявайки достачно място и направо луксозни условия за ползващите го с премиум-звуковата си система и външен лазерен проектор за гледане на филми стотици километри надалеч от най-близкото кино.

В интериора на Nexus има легло тип кинг-сайз, кожено канапе и кухня с печка, хладилник и мивка. Всичко това събрано в сгънато състояние в дългото 4.3 метра ремарке с истинска оф-роуд конструкция, лекота и дълъг лист от стандартни и допълнителни екстри.

Шасито на Nexus е стоманено, окачването е назависимо, дългоходово с оф-роуд амортисьори. Просветът му е 570 мм, колелата са алуминиеви с размер 20 цола и гуми Cooper S/T Maxx 285/55/20.

Капакът е композитен и при затварянето си осигурява херметичност на вътрешноста на ремаркето и неговата екипировка. За разлика от други подобни ремаркета, капакът на Nexus се разтваря настрани, а подготовката му за кампиране отнема около пет минути, включително за опъване на тентата и подготовката на интериора.

Захранването на Nexus е 240 В, подържано от две 100 Ач литиеви акумулатори. В системата са включени 30A Redarc система за мениджмънт, 160 Вт Redarc слънчев панел и инвертор 1500 Вт, LED- осветление, премиум звукова система Fusion и доста конектори.

Сред стандартното оборудване на ремаркето е 110-литров воден резервоар, вградена система за подгряване на водата, външен душ, два резервоара за газ по 3,8 кг и газово отопление. Канапето може да се трансформира във второ легло, налице е и външна тента със стени, оформяща втора “стая”.

Теглото на ремаркето е 850 кг, а цената му е доста стряскаща – AU$73 500 (US$55 650).

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: