ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Наследникът на Yeti – Karoq, на живо - видео

like0 unlike0
Auto-Press 28 Apr 2017 Новини
49
0
Наследникът на Yeti – Karoq, на живо - видео

Премиерата на новия компактен кросовър на Млада-Болеслав, идващ като наследник на Yeti, е определена за 18 май. Тогава не се очаква някаква огромна интрига, защото за колата се знае вече доста, а за това което не е още ясно лесно можем да се досетим.

С външноста картината вече е ясна и дори в Youtube вече има клипна колата с минимален камуфлаж на шосе в Чехия. Интересно е да видим с какво тя се отличава от “роднините” си в концерна VW? Отдалеч новата чешка ашина може да бъде взета за Kodiaq, но отблизо се виждат разликите – други сетлини, тесен прорез под регистрационния номер и други габарити.

Прототипът е малко по-голям от съплатформения SEAT Ateca, който пък е по-малък от Tiguan. При чешката кола остъкляването на багажника е като че ли повечко отколкото при другите компактни SUV на концерна VW, ползващи платформата MQB. Може би Karoq ще е най-дълъг от “роднините” си по SUV линията и ще предложи най-големият багажник сред тях.

Очертанията на новия модел нямат нищо общо с тези на Yeti, а гамата двигатели на практика ще повтори тази на немския кросовър. Не е изключено чехите да предложат като топ-вариант 220 к.с. бензинов мотор и дизела с мощност 240 к.с. с два турбокомпресора, които са при спортния вариант Kodiaq RS.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: