ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Над 3000 конски сили пред столичния Bedroom club

like0 unlike0
Камен Йосифов 14 May 2018 Новини
183
0

Над 3000 конски сили пред столичния Bedroom club

Над 3000 конски сили пред столичния Bedroom club
/add_images/news/052018/s_Premium_7_592.jpg
  1. Над 3000 конски сили пред столичния Bedroom club
  2. Над 3000 конски сили пред столичния Bedroom club
  3. Над 3000 конски сили пред столичния Bedroom club
  4. Над 3000 конски сили пред столичния Bedroom club
  5. Над 3000 конски сили пред столичния Bedroom club

Предварителните мероприятия на най-атрактивното и очаквано събитие в България това лято – Премиум Рали София – Свети Влас,започват. Домакин на официалното представяне на Сезон 2018 в четвъртък(17.05) ще бъде BedroomPremiumClub. Пред заведението ще могат да се видят ексклузивни автомобили, предоставени от Eurolink, като AUDIR8 SPYDER, който успешно съчетава изключителна мощ и спортна елегантност, AstonMartinDB11– неслучаен е изборът на Джеймс Бонд за кола, гарантираме Ви; Ferrari488– 8-цилиндров двигател, над 650 коня, носител на награда „Суперкола на годината“ от TopGear, въоръженият до зъби с конски сили и мощност звяр на MercedesBenz– AMGGTRи много други.  Освен по време на  официалното представяне на маршрута и изпитанията в Сезон 2018, автомобилиот Eurolinkще вземат участие в тазгодишния сезон на автомобилното приключение.

Освен главозамайващото автомобилно изложение пред BedroomPremiumClub, гостите и приятелите на Премиум Рали София – Свети Влас ще имат удоволствието да се насладят и на приятната обстановка на едно от най-добрите столични заведения. Целта на мероприятието е участниците и феновете да се запознаят с детайли, свързани с предстоящия сезон на събитието. Маршрутът, по който над 40-те суперколи ще преминат,е през 3 държави. Другият акцент на вечерта ще бъде разкриването на част от изпитанията, които организаторите са подготвили за участниците в Сезон 2018.

Не можем да се сетим за по-вълнуващо място, където феновете на адреналина, високите скорости и красивите автомобили  да бъдат в четвъртък, освен в BedroomPremiumClubот 21:00часа. Премиум Рали София – Свети Влас Ви очаква!

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:WWW.PREMIUMRALLY.COM

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: