ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Начало на заявките на уникалният POLESTAR 1

like0 unlike0
Auto-Press 13 Mar 2018 Новини
58
0
Начало на заявките на уникалният POLESTAR 1

След първата публична премиера на уникалния си и първи модел POLESTAR 1 на международното изложение в Женева, новата автомобилна марка POLESTAR обяви, че вече приема заявки за закупуването на луксозния спортен хибрид.

От POLESTAR коментират, че процедурата по заявяването на интереса за покупката на POLESTAR 1 включва депозит от 2500 евро (с опция за пълно възстановяване), а за момента от възможността да придобият колата могат да се възползват жителите на Китай, САЩ, Швеция, Германия, Норвегия, Холандия, Дания, Финландия, Великобритания, Испания, Франция, Португалия, Полша, Италия, Австрия, Швейцария, Белгия и Канада.

Първата кола на Polestar- Polestar 1, представлява двуврато, четириместно спортно луксозно купе, което е оборудвано с хибридна задвижваща система. Общата мощност на автомобила е 600 конски сили, а в чист електрически режим колата е в състояние да измине 150 километра, което го превръща в лидер в сегмента на хибридните предложения.

Електрифицираният Polestar 1 ще бъде пуснат в производство в Китай в средата на 2019 година, а скоро след това ще бъде последван и от по-малък модел, наречен Polestar 2. Половината от технологичните решения, интегрирани в първата кола на на Polestar идват от Volvo, в това число и самата платформа- SPA. Останалите решения и технологии са изцяло уникални за модела.

Polestar 2 пък ще бъде първата изцяло електрическа кола лансирана от компанията Volvo Car Group, и първата от общо пет изцяло електрически предложения на Polestar или Volvo, които ще бъдат лансирани на пазара между 2019 и 2021 година.

Volvo предлага допълнително удобство за клиентите си

Подобни

24-те часа на Льо Ман 2018: И победителят е … (Видео)

24-те часа на Льо Ман 2018: И победителят е … (Видео)

Toyota отчете доминиращо представяне по време на тазгодишното състезание 24-те часа на Льо Ман и автомобилът #8 (Toyota...

Jaguar Vector: Най-бързата електрическа моторница в света (Видео)

Jaguar Vector: Най-бързата електрическа моторница в света (Видео)

Екипът на Jaguar Vector Racing обяви, че отборът е поставил нов световен рекорд за максимална скорост на изцяло електрическа лодка,...

Новото BMW Серия 8 Купе (Видео)

Новото BMW Серия 8 Купе (Видео)

Източник: www.bmw.bg С представянето на новото BMW Серия 8 Купе баварският премиум производител започва да пише нова глава в...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: