ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Начало на заявките на уникалният POLESTAR 1

like0 unlike0
Auto-Press 13 Mar 2018 Новини
58
0
Начало на заявките на уникалният POLESTAR 1

След първата публична премиера на уникалния си и първи модел POLESTAR 1 на международното изложение в Женева, новата автомобилна марка POLESTAR обяви, че вече приема заявки за закупуването на луксозния спортен хибрид.

От POLESTAR коментират, че процедурата по заявяването на интереса за покупката на POLESTAR 1 включва депозит от 2500 евро (с опция за пълно възстановяване), а за момента от възможността да придобият колата могат да се възползват жителите на Китай, САЩ, Швеция, Германия, Норвегия, Холандия, Дания, Финландия, Великобритания, Испания, Франция, Португалия, Полша, Италия, Австрия, Швейцария, Белгия и Канада.

Първата кола на Polestar- Polestar 1, представлява двуврато, четириместно спортно луксозно купе, което е оборудвано с хибридна задвижваща система. Общата мощност на автомобила е 600 конски сили, а в чист електрически режим колата е в състояние да измине 150 километра, което го превръща в лидер в сегмента на хибридните предложения.

Електрифицираният Polestar 1 ще бъде пуснат в производство в Китай в средата на 2019 година, а скоро след това ще бъде последван и от по-малък модел, наречен Polestar 2. Половината от технологичните решения, интегрирани в първата кола на на Polestar идват от Volvo, в това число и самата платформа- SPA. Останалите решения и технологии са изцяло уникални за модела.

Polestar 2 пък ще бъде първата изцяло електрическа кола лансирана от компанията Volvo Car Group, и първата от общо пет изцяло електрически предложения на Polestar или Volvo, които ще бъдат лансирани на пазара между 2019 и 2021 година.

Електрокарът Renault K-ZE е на базата на бюджетния Kwid - видео

Подобни

BATTISTA : Бъдещата най-мощна италианска кола

BATTISTA : Бъдещата най-мощна италианска кола

Automobili Pininfarina анонсира, че първата в историята на компанията кола- луксозен суперспортен електромобил, ще се...

Според патентна заявка Ford ще нарече електрическия си SUV Mach E

Според патентна заявка Ford ще нарече електрическия си SUV Mach E

Феновете на Ford Mustang не приеха никак добре слуха, че Ford може да кръсти бъдещият си електроSUV с пробег от 480 км Mach 1....

Daimler поръча батерии за 20 000 000 000 евро

Daimler поръча батерии за 20 000 000 000 евро

Днес автомобилният гигант Daimler анонсира, че след милиардите инвестирани в разработка на решения за електрическа мобилност, сега...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: