ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Начало на заявките на уникалният POLESTAR 1

like0 unlike0
Auto-Press 13 Mar 2018 Новини
58
0
Начало на заявките на уникалният POLESTAR 1

След първата публична премиера на уникалния си и първи модел POLESTAR 1 на международното изложение в Женева, новата автомобилна марка POLESTAR обяви, че вече приема заявки за закупуването на луксозния спортен хибрид.

От POLESTAR коментират, че процедурата по заявяването на интереса за покупката на POLESTAR 1 включва депозит от 2500 евро (с опция за пълно възстановяване), а за момента от възможността да придобият колата могат да се възползват жителите на Китай, САЩ, Швеция, Германия, Норвегия, Холандия, Дания, Финландия, Великобритания, Испания, Франция, Португалия, Полша, Италия, Австрия, Швейцария, Белгия и Канада.

Първата кола на Polestar- Polestar 1, представлява двуврато, четириместно спортно луксозно купе, което е оборудвано с хибридна задвижваща система. Общата мощност на автомобила е 600 конски сили, а в чист електрически режим колата е в състояние да измине 150 километра, което го превръща в лидер в сегмента на хибридните предложения.

Електрифицираният Polestar 1 ще бъде пуснат в производство в Китай в средата на 2019 година, а скоро след това ще бъде последван и от по-малък модел, наречен Polestar 2. Половината от технологичните решения, интегрирани в първата кола на на Polestar идват от Volvo, в това число и самата платформа- SPA. Останалите решения и технологии са изцяло уникални за модела.

Polestar 2 пък ще бъде първата изцяло електрическа кола лансирана от компанията Volvo Car Group, и първата от общо пет изцяло електрически предложения на Polestar или Volvo, които ще бъдат лансирани на пазара между 2019 и 2021 година.

Приключи ли ерата Маркионе?

Подобни

Това е серийната версия на plug-in хибрида Ford Transit Custom

Това е серийната версия на plug-in хибрида Ford Transit Custom

Днес, по време на специализираното изложение за лекотоварни автомобили в Хановер се състоя премиерата на серийната версия на...

Toyota продаде 2 000 000 хибрида в Европа

Toyota продаде 2 000 000 хибрида в Европа

Toyota обяви, че продажбите на хибридни автомобили на марката в Европа са достигнали границата от 2 000 000 единици. Юбилейният...

Renault използва ASMR, за да предостави наелектризиращо преживяване онлайн (Видео)

Renault използва ASMR, за да предостави наелектризиращо преживяване онлайн (Видео)

Някога управлявали ли сте електрически автомобил? Много хора не знаят колко плавно и релаксиращо е всъщност. Това е причината...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: