ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Московските катаджии подкараха електрически мотоциклети и триколки за Мондиала

like0 unlike0
Auto-Press 15 Jun 2018 Новини
171
0
Московските катаджии подкараха електрически мотоциклети и триколки за Мондиала

Сътрудниците на московския КАТ - ГИБДД ще разполагат за охрана на Мондиала с 30 електромотоциклета ИЖ Пулсар и четири елтриколки Овум. Машините им връчи кметът на града Серегей Собянин по време на посещение в учебния полигон на полицията. При предаването на машините кметът подчерта, че това навярно е първият батальон в Европа с подобна техника и че досега в Русия не е имало подобна техника.

Инспекторите на ГИБДД по време на Мондиала ще са в специални униформи и ще работят в екологично чистите зони на града, в парковете и центъра на града, където са нужни тихи и чисти машини. Цялата техника е дело на концерна Калашников и ползва преимуществено руски компоненти.

Електромотоциклетите са много икономични – ако за 100 км път за бензинова машина са нужни 236 рубли /6,20 лв/, то за електромотоциклета едва от 13 до 36 рубли /34 стотинки – 95 стотитнки/. Мощноста е 20 к.с., а максималната скорост 100 км/ч. Пробегът с едно зареждане е 150 км, а пълното презареждане става за час и половина. Цената не се съобщава , но се казва че е доста по-ниска от европейските аналози. В договора за доставката им фигурира и тригодишно гаранционно обслужване.

Електротриколките Овум имат модулна конструкция, която позволява да се променя броя на пътническите места и машината да се използва и за превоз на товари. При тях разходите на километър варират от 7 до 27 рубли /19 – 72 стотинки/. Мощноста на мотора е същата както при електромотоциклета, а максималната скорост е 80 км/ч. Пробегът с едно зареждане е 150 км, масата е 500 кг. Габаритите на екомашината са 2900 х 1450 х 1600 мм.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: