ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

MINI намалява версиите на моделите си, оставя само три нива комплектации

like0 unlike0
Auto-Press 16 Oct 2018 Новини
222
0
MINI намалява версиите на моделите си, оставя само три нива комплектации

MINI опростява моделната си гама, като се отказва от редица версии. Засега промените са само за Великобритания, но в последствие ще се разпространят и на другите пазари на марката.

Всички модели на MINI вече ще имат само три варианта на оборудване - Classic, Sport и Exclusive. Първият е базов и с най-бедно оборудване, във второто ниво се появява оборудването John Cooper Works със спортни кресла и втвърдено окачване, а в третото ниво салонът става кожен и оборудването е максимално.

Допълнителните екстри за модификациите се добавят с помоща на пакети, чийто избор също е намален. В Comfort и Comfort Plus влизат опции като климат-контрол, подгряване на седалките и парктроник с камера за гледане назад. По-висок клас мултимедия с навигация ще може да се поръчва с пакетите Navigation и Navigation Plus, а различните електронни асистенти на водача са в пакета Driving Assist Pack.

Друго сериозно изменение е премахването от гамата на хечбеците на всички дизелови варианти. За сметка на това всички модели ще продължат да ползват вариантите за персонализация на екстериора, като друг цвят на покрива или “състезателни” ленти.

Новата моделна гама, нива и пакети ще се задействат за поръчки във Великобритания през сайта на компанията, а първите доставки към клиентите на автомобили от “опростената” гама ще стартират през януари 2019-а.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: