ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Мегапорт Рейсинг и ЕУРАТЕК с нова SKODA FABIA R5 в България (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 14 Jun 2018 Новини
195
0
Мегапорт Рейсинг и ЕУРАТЕК с нова SKODA FABIA R5 в България (Видео)

Мегапорт Рейсинг и ЕУРАТЕК внесоха светъл лъч на българската моторспорт сцена, след като вчера вечерта, в шоурума на официалния вносител на марката SKODA в България, се състоя официалната премиера на новата състезателна кола на българския отбор, а именно SKODA FABIA R5.

“За мен е изключително удоволствие и сбъдната мечта да се кача на такъв автомобил”, сподели Мирослав Ангелов от Мегапорт. “След 5 години опит с различни автомобили с предно предаване, вече преминахме в най-високия клас. Благодаря за подкрепата на ЕУРАТЕК за нашия проект. Надявам се с нашата инвестиция да активизираме малко автомобилния спорт”.

“Събитието е наистина радостно и щастливо за нас”, коментира Иван Тодоров, управител на ЕУРАТЕК. “Този автомобил се доказа в световния шампионат и има 24 победи само за 2 години, както и три световни титли при конструкторите и две при пилотите”

Състезателната SKODA FABIA R5 е оборудвана с 1.6 литров, четирицилиндров турбодвигател, който е в състояние да генерира максимална мощност от 275 конски сили и максимален въртящ момент от 420 Нм.

Тандемът Мирослав Ангелов и Недялко Сивов вече записа една победа с него по време на рали спринт Дряново, използван от отбора за тренировка преди началото на сезон 2018 в националния рали шампионат, който стартира с рали „Твърдица“ на 7 и 8 юли.

“Благодаря на „Еуратек“ за подкрепата на отбора ни. Целта ни не е само да се борим за титлата в шампионата, а с участието на подобен актуален за световния шампионат автомобил да вдигнем нивото на спорта. Надявам се и други екипи да последват примера ни и да има повече автомобили от клас R5“, коментира пилотът Мирослав Ангелов.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: