ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

McLaren и LEGO с макет 1:1 на 720S

like0 unlike0
Auto-Press 27 Jun 2017 Новини
21
0
McLaren и LEGO с макет 1:1 на 720S

McLaren обяви, че в резултат на сътрудничеството си с компанията LEGO, по време на тазгодишното издание на Goodwood Festival of Speed във Великобритания, ще представи уникален макет, в реални размери, на модела 720S.

За изграждането на 1:1 макета на McLaren 720S са нужни повече от 280 000 блокчета LEGO, а необходимото за сглобяването му време от шест човека е повече от 2000 часа.

От McLaren споделят, че работата по LEGO проекта на 720S все още не е приключила и че финалните щрихи, т.е. блокчета, ще бъдат поставени от посетителите на Goodwood Festival of Speed. До момента, екипът по проекта е съединил повече от 267 300 блокчета, а за завършването му е необходимо да бъдат поставени още над 12 700.

Интересна подробност за LEGO макета на 720S е тази, че в завършения си вид, той ще тежи не по-малко от 1.6 тона, което нахвърля значително теглото на истинския суперспортен автомобил с неговите 1283 килограма.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: