ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Mazda анонсира изцяло нов SUV за Япония

like0 unlike0
Auto-Press 28 Apr 2017 Новини
41
0
Mazda анонсира изцяло нов SUV за Япония

Mazda Motor Corporation обяви плановете си да лансира изцяло нов SUV модел- CX-8, на територията на Япония. Автомобилът ще бъде първото предложение в новото моделно семейство на компанията в страната, ще предложи интериор с три реда, шест и седем седалки, и ще бъде новото топ-предложение в SUV семейството на фирмата.

В Mazda CX-8, която ще бъде пусната в продажба в Япония преди края на годината, ще бъдат интегрирани най-новите предложения от високотехнологичното семейство SKYACTIV, както и актуалният дизайн стил на марката KODO-Soul of Motion.

Mazda CX-8 ще бъде с основни габарити дължина 4900 мм, ширина 1840 мм и височина 1730 мм, а междуосието на автомобила ще бъде 2930 мм. Задвижването на автомобила ще бъде поверено на 2.2 литров SKYACTIV-D дизелов двигател от ново поколение, който ще бъде комбиниран с шестстепенна автоматична предавателна кутия SKYACTIV-DRIVE.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: