ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Magna и Lyft ще работят по разработката на системи за автономно управление

like0 unlike0
Auto-Press 15 Mar 2018 Новини
40
0
Magna и Lyft ще работят по разработката на системи за автономно управление

Magna- един от най-големите дастовчици на автомобилни компоненти в света, и един от лидерите в областта на споделеното пътуване- Lyft, обявиха, че двете компании ще работят заедно по разработката, тестовете и производството на системи за автономно управление. Освен споделянето на ресури от двете страни, Magna анонсира, че ще инвестира 200 млн долара в Lyft.

“На хоризонта се задава нова мобилност и партньорства като това ни поставят в челото на тази промяна”, коментира Свами Котагири, технически директор на Magna. “Лидерската позиция на Lyft в споделеното пътуване и опитът в автомобилостроенето на Magna правят това стратегическо партньорство идеално, за да окаже то позитивно влияние при разгръщането на новата транспортна екосистема”.

“Заедно с Magna ще ускорим въвеждането на автомоболи с напълно автономно управление, като споделяме нашата технология с производители на компоненти от целия свят”, заявява Логан Грийн, изпълнителен директор на Lyft. “Това е изцяло нов подход, който ще демократизира достъпа до тази трансформативна технология”

Според очакванията на Magna и Lyft, новите технологични решения, по които ще работят двете страни, ще бъдат готови за въвеждане на пазара до пет години и ще могат да бъдат пуснати в продажба чрез мрежата на Magna.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: