ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

LYNK & CO стъпва първо в Амстердам

like0 unlike0
Auto-Press 27 Mar 2018 Новини
171
0
LYNK & CO стъпва първо в Амстердам

Новата автомобилна марка LYNK & CO, която е част от индустриалния гигант Zhejiang Geely Holding, обяви, че първото търговско съоръжение на компанията в Европа ще бъде позиционирано в Амстердам.

Много скоро след това, центрове ще бъдат изградени и в Барселона, Берлин, Брюксел и Лондон, като те ще бъдат позиционирани в райони, в които преобладават социалните дейности и маркови модни бутици. Бизнес офанзивата на LYNK & CO в Европа ще бъде подпомогнат и чрез сериозно присъствие в интернет с магазина Lynkco.com, както и с тематични инициативи с временни магазини, в различи градове всяка седмица.

Успоредно с анонсирането на пазарната си инициатива в Европа, от LYNK & CO разпространиха и първите снимки на третия модел в гамата си- компактното SUV 02.

Вчера, от Volvo Cars, която през миналата година придоби 30% от акциите на Lynk & Co и също е част от Zhejiang Geely Holding, обявиха, че марката и комплексът й в Гент, Белгия, ще отговаря за сглобяването на колите на маркаjd Lynk & Co, като те ще започнат да слизат от поточната линия на завода от края на следващата година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: