ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Луис Хамилтън остава в Mercedes нови две години

like0 unlike0
Auto-Press 19 Jul 2018 Новини
199
0
Луис Хамилтън остава в Mercedes нови две години

Днес Mercedes-AMG Petronas Motorsport анонсира, че отборът е постигнал споразумение за двугодишно удължаване на договора с Луис Хамилтън.

Луси е част от екипа на Mercedes от 2013 година и към момента може да се похвали с три световни титли и 44 победи за отбора, а след приключването на новото споразумение ще отбележи осем сезона или най-големия период, в който е бил част от даден отбор.

“Удължаването на договора беше формалност, след като през зимата седнахме и говорихме с Тото, но е добре да е подписан, обявен и да продължим с работата си както обикновено”, коментира Луис Хамилтън. “Част съм от състезателното семейство на Mercedes в продължение на 20 години и никога не съм бил по-щастлив в отбор, отколкото съм в момента. Много със уверен, че Mercedes е правилното място, на което да бъде през следващите години”.

“С Луис сме на едно мнение още от момента, в който седнахме да говорим за подробностите по договора след приключването на миналия сезон, но напълно разбираемо имаше много интереси и спекулации около целия процес, и е добре да поставим край на това с анонсирането му”, споделя Тото Волф, на Mercedes-AMG Petronas Motorsport. “Подписахме последните документи тази седмица и не искахме да караме хората да чакат повече!”

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: