ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Лимитирана серия DS 3 Givenchy Le MakeUp (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 23 Jun 2016 Новини
59
0
Лимитирана серия DS 3 Givenchy Le MakeUp (Видео)

DS стартира продажбите на най-новата си лимитирана серия DS 3 Givenchy Le MakeUp, която както подсказва името й е разработена съвместно с луксозния производител GIVENCHY.

В продажба ще бъдат пуснати само 1400 представителя- хечбек и кабрио, на DS 3 Givenchy Le MakeUp, които са предназначени за целия свят, а една от най-отличителните особености е уникалното за серията Opalin White екстериорно цветово решение. Специално за лимитираната серия, от DS са оформили специално отделение за гримове в средния подлакътник.

В оборудването на DS 3 Givenchy Le MakeUp, разработено на нивото на екипировка So Chic на основния модел, са включени 17-цолови джанти, седеминчов чувствителен на допир екран със система DS Connect Box, паркинг сензори, система за подпомагане на потеглянето по наклон, климатична инсталация, волан с кожена тапицерия, специални обозначителни емблеми и гравировки, и други.

В зависимост от допълнителното оборудване и спецификация, цената на DS 3 Givenchy Le MakeUp варира от 25 200 до 29 350 евро.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: