ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

LAND ROVER DISCOVERY с нов двигател и допълнителни асистиращи системи

like0 unlike0
Auto-Press 13 Jun 2018 Новини
256
0

LAND ROVER DISCOVERY с нов двигател и допълнителни асистиращи системи

LAND ROVER DISCOVERY с нов двигател и допълнителни асистиращи системи
/add_images/news/062018/s_1528887602_675.jpg
  1. LAND ROVER DISCOVERY с нов двигател и допълнителни асистиращи системи
  2. LAND ROVER DISCOVERY с нов двигател и допълнителни асистиращи системи
  3. LAND ROVER DISCOVERY с нов двигател и допълнителни асистиращи системи
  4. LAND ROVER DISCOVERY с нов двигател и допълнителни асистиращи системи

LAND ROVER обнови модификационното портфолио на луксозният си седемместен модел DISCOVERY, като въвежда в гамата му нов високоефективен турбодизелов двигател и най-новите достояния на компанията в областта на асистиращите системи, повишаващи допълнително безопасността на водача и неговите спътници.

Новият задвижващ агрегат при LAND ROVER DISCOVERY 2019 е трилитров, V-образен, шестцилиндров (SDV6, twin-turbocharged), и той е в състояние да генерира максимална мощност от 306 конски сили и максимален въртящ момент от 700 Нм. Новата цодификация на седемместния модел обещава да предложи на бъдещите си собственици възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за само 7.5 секунди, както и възможност за теглене на товар от до 3500 килограма.

По отношение на системите за повишаване на безопасността, DISCOVERY 2019 вече се предлага с технологията Clear Exit Detection, която предупреждава водача и пътниците, ако автомобил, велосипедист или друк обект приближава колата отзад когато те се приготвят да излязат от интериора.

Системата за адаптивен круз контрол на DISCOVERY сега включва автоматично спиране и потегляне през цялото време. Новата функционалност е в състояние да поддържа зададена от водача скорост на движение, когато това е безопасно, но също така и автоматично да я регулира на базата на предварително зададено от шофьора безопасно разстояние спрямо движещото се отпред превозно средство. Системата е в състояние също така да задейства спирачната система на колата до пълното й спиране при движение в засилен трафик, а след това да гарантира потегляне при престой на място от не повече от 3 секунди.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: