ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Lamborghini с поредна рекордна година

like0 unlike0
Auto-Press 24 Jan 2018 Новини
17
0
Lamborghini с поредна рекордна година

Automobili Lamborghini обяви, че компанията е записила поредна рекордна продажбена година, след като през 2017, реализацията на марката е достигнала ниво от 3815 автомобила или 10% повече в сравнение с 2016.

Легендарната марка записва седма поредна рекордна продажбена година, като отчита невиждани до момента в историята си нива на търсене на V10 и V12 автомобилите си. САЩ, за поредна година, запазва статута си на най-важен пазар за Automobili Lamborghini с 1095 единици, след което се подреждат Япония (411), Великобритания (353), Германия (303), Китай (265), Канада (211) и Близкия Изток (164).

От Automobili Lamborghini отчитат ръст в продажбите на Aventador V12 от 6% до ниво от 1173 единици, а Huracán V10 с 12% до 2642 единици.

По всяка вероятност, продажбите на Automobili Lamborghini през 2018 година ще се увеличат за пореден път, като очакваното подобрение ще бъде основно благодарение на пазарното лансиране на изцяло новия луксозен SUV модел Urus, първите доставки на който се очаква да бъдат осъществени през лятото.

Lamborghini Urus беше представено в началото на декември миналата година, а базовота му цена за Европа беше анонсирана на 171 429 евро.

С алумуниево-композитна конструкция, адаптивно въздушно окачване и до осем предпазни въздушни възглавници, Urus е оборрудван с бензинов V-образен, осемцилиндров Bi-turbo двигател с работен обем от 4 литра и с максимална мощност от 650 конски сили и максимален въртящ момент от 850 Нм.

Със система за задвижване на четирите колела, завиване и на задните колела, и осемстепенна роботизирана предавателна кутия, Uruss обещава максимална скорост на движение от 305 км/ч и възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.6 секунди.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: