ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Lamborghini произведе Huracan № 10 000

like0 unlike0
Auto-Press 14 Mar 2018 Новини
53
0
Lamborghini произведе Huracan № 10 000

Четири години след началото на сглобяването на модела Huracan, Lamborghini отбеляза производството на невогия представител с пореден номер 10 000. Юбилейният автомобил е от суперспортната версия Huracan Performante, изпълнен е в цветова конфигурация Verde Mantis и е предназначен за клиент в Канада.

Успоредно с това производствено постижение, от Lamborghini акцентират и върху продажбеното си от миналата година. С общи доставки от 3815 единици, 2642 от тях са били на Huracan, което представлява увеличение от 12% в сравнение с 2016.

Лансираното на пазара през 2014 година Lamborghini Huracan в момента се предлага в шест основни версии- Huracan Performante, Performante Spyder, версии с две и четири задвижващи колела в купе и Spyder версии, както и двете състезателни Huracan Super Trofeo и Huracan GT3.

Най-новото попълнение в семейството на Huracan- Huracan Performante Spyder, беше представено само преди няколко дни на международното изложение в Женева. С базова цена от малко под 220 000 евро, ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.1 секунди и максимална скорост на движение от 325 км/ч, автомобилът се превръща в един от най-екзотичните суперспортни автомобили, които могат да бъдат закупени в момента на пазара.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: