ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Lamborghini произведе Aventador №8000 и Huracan №11 000

like0 unlike0
Auto-Press 18 Jul 2018 Новини
250
0
Lamborghini произведе Aventador №8000 и Huracan №11 000

Automobili Lamborghini обяви, че седем години след въвеждането на пазара на модела Aventador, компанията е отчела производството на негов представител с пореден номер 8000. Юбилейният автомобил е версия Aventador S Roadster, изпълнен в Grigio Telesto сив цвят и е предназначен за клиент в Япония.

Lamborghini Aventador S Roadster, който беше представен официално през миналата година, е оборудван с V-образен, 12-цилиндров двигател, който генерира максимална мощност от 740 конски сили и който е в състояние да ускори автомобила от 0 до 100 км/ч за 3 секунди. В същото време, максималната скорост на движение на кабриолета е 350 км/ч.

Интересна особеност на Aventador S Roadster е неговият таван, съставен от твърди карбонови панели, тежащи само 6 килограма. Благодарение на системата си бързо прикачане/разкачане работата с тях е лесна, а при необходимост панелите могат да бъдат събрани в товарното отделение на автомобила.

Успоредно с информацията за Aventador, от Lamborghini анонсираха, че само четири години след лансирането на Huracán, неговото производство е достигнало границата от 11 000 единици.

Само преди няколко дни от легендарната марка пък обявиха, че продажбите й през първата половина на годината са достигнали рекордното за историята на компанията ниво от 2327 автомобила или с 11% повече в сравнение със същия период на 2017-та.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: