ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Lamborghini и Cervélo със специален велосипед за триатлон

like0 unlike0
Auto-Press 13 Mar 2018 Новини
61
0
Lamborghini и Cervélo със специален велосипед за триатлон

По време на тазгодишното изложение в Женева, на щанда на Automobili Lamborghini световна премиера отбелязва специалната лимитирана серия велосипеди за триатлон, разработена на базата на определяният като най-високотехнологичен модел в света- Cervélo P5X.

Без да навлизат в подробности, от Automobili Lamborghini коментират, че в лимитираната серия Cervélo P5X Lamborghini ще бъдат включени само 25 екземпляра, всеки един от които се отличава от оригиналната версия на футуристичния велосипед със специално разработеното си цветовото изпълнение, дело на Lamborghini Centro Stile. Уникална пък за всяко едно от впечатляващите двуколесни превозни средства ще бъде специалният печат на седалката му с поредния номер на велосипеда.

“Нашите пилоти от Lamborghini Accademia тренират с Cervélo от известно време и са запознати с това колко специални и бързи са тези велосипеди”, коментира Катя Баси, директор на подразделението Маркетинг на Lamborghini. “С върхово представяне, изключителен дизайн и иновации, този общ проект се вписа естествено и в двете марки”.

От Lamborghini и Cervélo не коментират каква е цената на P5X Lamborghini, но стандартната версия на състезателния велосипед се предлага на цена между 11 000 и 15 000 щатски долара.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: