ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Купето Tamo Racemo вече и с електрическа версия - видео

like0 unlike0
Auto-Press 13 Feb 2018 Новини
47
0

Купето Tamo Racemo вече и с електрическа версия - видео

Купето Tamo Racemo вече и с електрическа версия - видео
/add_images/news/022018/s_1518512409_177.jpg
  1. Купето Tamo Racemo вече и с електрическа версия - видео

Средномоторната двувратка – индийското купе на компанията ТАТА - Tamo Racemo дебютира миналата година в Женева със задно задвижване и бензинов турбомотор 1,2 л, 190 к.с., шестстепенна роботизирана кутия и италиански дизайн.

Няколко месеца след премиерата компанията обяви, че замразява проекта, но наскоро, по време на индийския автосалон Auto Expo беше показан електрически вариант на купето с име Racemo±. Елвариантът е със 150 мм по-дълъг от бензиновия (3985) и с 14 мм по-широк (1824), а височината е идентична (1208). Сините акценти в дизайна на модела символизират електрозадвижването му.

Бордовият номер 003 сочи, че това е третата модификация след първия» Racemo (001) и неговият пистов вариант Racemo+ (002). Отпред при новата модификация колелата са 17-цолови, отзад 18.

Новата спортна марка Tamo на ТАТА завоюва златен приз през октомври миналата година в конкурса German Design Award, провеждан от Министреството на икономиката на федералната република. Според журито “Tamo е раждане на нещо ново. Тази марка е създадена за това да насочи Индия в бъдещето на мобилноста”.

Електрокарът Racemo± има един електромотор с мощност 150 кВт (204 к.с.) и пробег с едно зареждане на акумулатора от 350 км. Максималната му скорост е 200 км/ч. С появата на тази модификация от ТАТА намекват, че може скоро да размразят целия проект за своята нова марка и нейните много интересни модели.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: