ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Кристиан Мюние е новият президент на INFINITI Motor Co. Ltd.

like0 unlike0
Auto-Press 10 Jan 2019 Новини
49
0
Кристиан Мюние е новият президент на INFINITI Motor Co. Ltd.

Кристиан Мюние е новият президент на INFINITI Motor Co. Ltd. и председател на съвета на директорите на INFINITI. Той ще отговаря за управлението и бизнес развитието на INFINITI в световен мащаб. На предишната си позиция като вицепрезидент в компанията, Мюние отговаряше за маркетинга и търговските процеси на INFINITI, като управляваше глобалната стратегия и маркетинговите активности на бранда.

През последните години Мюние ръководеше ключови проекти в САЩ и Канада като старши вицепрезидент по продажбите на Nissan, отговарял е за маркетинга и бизнес операциите в Nissan Северна Америка, както и е бил президент на Nissan Канада. Експертизата му включва управление на продажбите, маркетинговата комуникация, управление на марката и моделната гама, резервни части и услуги, планиране и налагане на продукти, управление на проекти при лекотоварните автомобили и камиони, проекти, свързани с подобряване качеството на обслужването на клиенти, развитие на дилърска мрежа. Под негово ръководство като президент на Nissan Канада той развива компанията до рекордно голям обем и пазарен дял чрез ефективни маркетингови програми и укрепване на дилърската мрежа. Мюние започва своята кариера в Nissan през 2002 г. в Nissan Europe.

„Кристиан Мюние е най-добрият професионалист, който може да продължи успеха и да донесе нови рекордни резултати за компанията, в допълнение на това, че има и приемственост между досегашната му глобална ръководна позиция, на която той отговаряше за маркетинга и продажбите в INFINITI. Късметлии сме да го приветстваме на новата му позиция“ , заяви Хирото Сайкава, CEO и президент на Nissan.

Мюние заменя на тази позиция Роланд Крюгер, който ръководеше компанията от 2015 г. Крюгер е решил да напусне компанията, за да се занимава с нови предизвикателства. Той изигра ключова роля в развитието и напредъка на марката INFINITI в премиум сегмента в цял свят.

„Приносът на Роланд Крюгер през последните четири години от управлението му на INFINITI е важен период на растеж на компанията“, каза Сайкава. „Ние му благодарим и му пожелаваме успехи в бъдещите му проекти“, допълни той.

LEXUS с исторически пазарен успех в Европа КИА ПРЕДОСТАВИ МОДЕЛИ ОТ ГАМАТА НА МАРКАТА ЗА НУЖДИТЕ НА АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН

Подобни

За първи път на българския пазар - INFINITI България предлага безлихвен лизинг до 7 години

За първи път на българския пазар - INFINITI България предлага безлихвен лизинг до 7 години

„Витоша Ауто“, партньорът на INFINITI в България, стартира иновативна лизингова програма INFINITI Dream Leasing, която позволява...

Тенис: нова комуникационна кампания, водеща PEUGEOT към електрическо бъдеще

Тенис: нова комуникационна кампания, водеща PEUGEOT към електрическо бъдеще

PEUGEOT отново демонстрира отдадеността си на тениса с комуникационна кампания за 2019 г., фокусирана върху бъдещето на Марката....

Golf GTI TCR идва с 290 конски сили и цена от 39 000 евро

Golf GTI TCR идва с 290 конски сили и цена от 39 000 евро

Volkswagen обяви, че компанията стартира първоначалните продажби на новата спортна версия на класиката Golf- Golf GTI TCR. С...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: