ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Константин Маршавелов доминира в последното състезание за годината



like0 unlike0
Auto-Press 20 Nov 2017 Новини
30
0
Константин Маршавелов доминира в последното състезание за годината



Пилотът на КА-2 Рейсинг Тийм Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) завърши на първо място в последният кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут, който се проведе на гръцката писта „Серес“.



Това е четвърта победа за пловдивчанина за този сезон от провелите се общо пет състезания. Той спечели стартовете на Писта Хасково, Писта Русе, Писта Стара Бургас, а в състезанието, провело се в Стара Загора завърши на втора позиция.



Въпреки, че спечели титлата в клас „Макси“, още в бургаското състезание, Маршавелов реши да стартира и в последния старт за сезона. В съботните квалификации той завърши с най-добро време и си гарантира първото място на стартовата решетка за неделната надпревара. В самото състезание Маршавелов демонстрира пълна доминация на трасето от старта до финала, като нямаше никакви проблеми по време на надпреварата и до края успя да натрупа преднина от над минута пред втория.



„Състезанието мина по-скоро като тренировка за мен. Стартирах в това състезание, заради уважението ми към организаторите на надпреварата. Малко ме е яд, че едни не дойдоха на това състезание, а други не стартираха в самото състезание“, сподели Маршавелов след състезанието днес.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: