ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Колко безопасно е едно Volvo (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 15 Jun 2018 Новини
147
0
Колко безопасно е едно Volvo (Видео)

През последните 3-4 години, автомобилната индустрия направи наистина впечатляващ скок в областта на системите за повишаване на активната безопасност. Това са онези от технологиите, които работят, за да не се стигне и/или да се избегне критична ситуация и евентуална катастрофа.

Масово в автомобилите започнаха да се интегрират системи за предупреждаване на водача при неволно пресичане на осевата линия, за следване на пътното платно, за регистриране на умора в шофьора, за автоматично следване на движещо се отпред превозно средство със съкрост на движение от до 120-150 км/ч и други.

Колкото и добре да работят тези системи, те са достояние на потребителите реално последните само няколко години, а и колкото и ефективни да са, рано или късно настъпва момент, в който функционирането им е без значени. Собствениците на по-стари модели не могат да разчитат на тях, а само на собствениците си умения, преценка и самата конструкция на колата, за да останат невредими.

Колкото и зловещо да изглежда катастрофата от видеото, тя е отличен пример за това което правят във Volvo, а именно наистина безопасни автомобили.

Планински път, скорост на движение от малко над 60 км/ч и буквално секунда невнимание. Следва частичен челен удар на колата, която по всяка вероятност е Volvo XC70 (2015 година), и масивен камион с ремарке. Според информация на качилият видеото, водачът е останал невредим.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: