ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Колите на VW ще си "говорят" от 2019-та

like0 unlike0
Auto-Press 29 Jun 2017 Новини
17
0
Колите на VW ще си

Volkswagen обяви, че през 2019-та година компанията ще стартира производството на първите си автомобили, оборудвани с pWLAN технология, която ще позволи комуникация с останалите превозни средства, както и с инфрастуктурни установки.

Основната цел на интегрирането на технологията pWLAN е повишаването на безопасността и комфорта, като това се постига чрез осъществяване на комуникация между превозните средства за милисекунди, както и с околната инфраструктураза за получаване на информация относно задръствания и пътни инциденти възможно най-рано след тяхното възникване и в радиус от около 500 метра.

Сериозно предимство на технологията е самата й функционалност цялата оперативна работа по обмена на данните да се извършва локално, без необходимост от нейното запаметяване, което елиминира необходимостта от обмен на информация през мрежата за мобилни телефони.

Благодарение на интегрираните на борда на автомобилите сензори, технологията ще бъде в състояние да предупреждава за потенциално задръстване, като за база на това ще използва данните от спряло на пътното платно превозно средство.

Предупреждение за потенциална опасност напред по пътя пък ще може да се подава на базата на получена от движещо се пред вашата кола информация за заледяване на пътя, като по този начин водачът ще има сериозно предимство и възможност за подготовка за опасността.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: