ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Колите на VW ще намират сами паркомясто

like0 unlike0
Auto-Press 16 Apr 2018 Новини
223
0
Колите на VW ще намират сами паркомясто

Volkswagen Group обяви, че в момента компанията разработва система, която ще позволи на автомобилите на групата автономно да достигат и паркират на свободни позиции на обществени и платени паркинги, използвайки информация за свободните места от база данните на самото съоръжение.

Новата технология за автономно достигане до паркомястото и последващото паркиране ще бъде интегрирана в серийните автомобили на Volkswagen Group от 2020 година, като ще бъде въведена на етапи. От компанията коментират също така, че тя ще бъде развита с допълнителни функционалности като възможност за дозареждане на батериите на електромобилите, доставки на продукти и разплащането им с помощта на приложение от мобилен телефон, и други.

Първата стъпка в пазарното лансирана на новата система за автономно паркиране на Volkswagen Group ще бъде направена с пускането на услугата в закрити паркингзони, до които нямат достъп други автомобили или хора. След провеждането на необходимите изпитания, технологията ще бъде допусната за употреба в закрити зони, в които има хора и други автомобили, а след това ще я видим и на многоетажни и открити обществени паркинги, като пред магазини и ресторанти.

ЗВЕЗДАТА НА LA MAISON CITROËN НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПАРИЖ 2018 Е НОВИЯТ SUV C5 AIRCROSS! НОВОТО ЛИЦЕ НА МАРКАТА СЛАГА НАЧАЛОТО И НА PLUG-IN HYBRID ОФАНЗИВАТА НА CITROËN

Подобни

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S

Компанията GAC New Energy Automobile Co., Ltd (GAC NE) беше основана през лятото на 2017-а година като подразделение на GAC Group,...

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)

Американското подразделение на SUBARU разпространи подробности за първото plug-in хибридно пазарно предложение на...

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил

Hyundai Motor обяви, че по време на инициативата си Clean Driving™ Month, провела се в Лондон, с представител на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: