ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 28 Jun 2017 Новини
31
0

Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)

Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
/add_images/news/062017/s_1498651202_160.jpg
  1. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  2. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  3. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  4. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  5. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  6. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  7. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  8. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  9. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  10. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  11. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  12. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  13. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  14. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  15. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  16. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  17. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  18. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  19. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  20. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  21. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
  22. Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)

Изцяло новото поколение на Renault Koleos се завръща в един от най-конкурентните сегменти на европейския автомобилен пазар и го прави по убедителен начин, предлагайки радващ окото екстериорен дизайн, ласкаещ окото със стилното си оформление интериор, богато оборудване и впечатляващ вътрешен простор. Сериозно достойнство на автомобила е и присъствието на интелигентна система за задвижване на четирите колела, която гарантира успешно атакуване на всички разумни, а и не толкова, офроуд инициативи.

Разработено на платформата CMF-C/D на алианса Renault-Nissan, използвана в луксозните Espace и Talisman, както и при SUV предложенията Kadjar и X-Trail и Qashqai на Nissan, новият Koleos предлага отличен баланс между лукс и практичност, които ще бъдат оценени по достойнство както под формата на представителен бизнес автомобил, така и като отлично решение за семеен превозвач с впечатляващ интериорен простор и модулност, както и внушителен товарен обем.

С масивната си предна част и елегантното оформление на задните светлинни блокове, обхващащи почти цялата повърхност на вратата на багажника, новият Koleos на Renault се отличава с достолепно присъствие на пътя, което е гаранция за привличане на погледите, а и на респект сред останалите участници в пътното движение. Излъчването на колата е постигнато чрез сложното изпълнение на предните светлини, акцентираните с хромирани рамки странични въздуховоди, стъкла, дръжки на вратите и свързаните накрайници на изпускателната система, немалкият заден спойлер и други.

Чувството за обем, което излъчва екстериорът на новата генерация на Koleos, намира адекватно, ако не и още по-впечатляващо измерение във вътрешността на луксозния 4х4 автомобил. Интериорът на автомобила е наистина просторен, изпълнен с приятни за окото и ръката материали и цветове, а сглобката е на отлично ниво с идеално напаснати елементи.

При новото поколение на Koleos, габаритите продължават да бъдат впечатляващи и по отношение на товарното отделение. При стандартната конфигурация на седалките, в багажника на автомобила има бясто за товари с обем от 550 литра, а при необходимост и след лесното сгъване с бутони на облегалките на задните седалки, свободното пространство нараства до внушителните 1690 литра. В същото време, във вътрешността има допълнителни ниши и отделения за съхранение на малки багажи с общо обем от 35 литра, основното от които е голямата жабка с вместимост от 11 литра.

Новото поколение на Renault Koleos идва в България с двулитров турбодизелов двигател, който генерира максимална мощност от 175 конски сили и максимален въртящ момент от 380 Нм. В комбинация с оптимизираната автоматична трансмисия X-Tronic, предлагаща и ръчен речим режим на превключване на седемте предавки, задвижващият агрегат предлага приятна и балансирана работа, превръщайки автомобила в отличен крузър, идеален за дълги пътувания без допълнително натоварване. Допълнителен комфорт внасят предните седалки с подгряване и вентилация, както и допълнителните изходи на климатичната инсталация между предните две седалки.

Пътното поведение на колата изненадва приятно не само при праволинейно движение, но и при такова по изпълнена с криви траектория, като цялостното усещане е като за такова от управлението на значително по-лек лек модел. Накланяне на купето почти не се усеща, работата с волана доставя удоволствие, а връзката с пътя е ясно осезаема и обратната реакция е успокояваща.

С базова цена от 55 990 лв с ДДС, новият Koleos на Renault впечатлява и с наистина богатото си стандартно оборудване. Базовата версия ZEN на SUV модела идва с внушителен списък екипировка, като наред с всички добрепознати системи за активна и пасивна безопасност, откриваме и такава за подпомагане на потеглянето по наклон, спирачен асистент паркинг асистент с камера и други. Всеки един от представителите на автомобила разполага също така с 18-цолови алуминиеви джанти, хромирани елементи по екстериора и интериора, тонирани задни стъкла, инфо-комуникационна и мултимедийна система R-Link 2.0 със седеминчов чувствителен на допир екран. Достъпът до интериора и дистанционното управление на вратата на багажника пък са максимално улеснени благодарение на присъствието на системата тип “свободни ръце”, позволяваща стартирането на двигателя с бутон.

Нивото на оборудване INTENS на Renault Koleos надгражда със системи като паркинг асистент с видимост около цялото превозно средство, активен спирачен асистент, R-Link 2.0 система с 8.7-инчов екран, отваряне/затваряне на вратата на багажника дистанционно с поднасяне на крака под задната броня, система за индиректно осветление на подовото пространство, кожен салон и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: