ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Кой окоси тревата в имението Гудууд? (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 12 Jul 2018 Новини
73
0
Кой окоси тревата в имението Гудууд? (Видео)

Всяка година, в края на юни или началото на юли, в имението Гудууд във Великобритния се събират най-ексклузивните класически и актуални автомобили, а между тях могат да бъдат видяни и някои от най-впечатляващите концептуални и уникални разработки, които някога са се появявали на бял свят.

Неизменна част от пейзажа на събитието Goodwood FOS (Goodwood Festival of Speed) е зелената ливада, която често бива потъпкана от някой от участниците в тематичното състезание, провеждащо се по време на фестивала.

Тази година обаче, основателят на събитието и собственик на имението- Лорд Марч, явно е изпитал сериозни трудности с подготовката на моравата, защото е извикал на помощ подготвената да се превърне в най-бързата в света косачка в света, а именно Honda #MeanMower2. Създателите на уникалната разработка, която е оборудвана с двигател от мотоциклета Fireblade SP с над 190 конски сили, са си поставили за цел тя да развие максимална скорост от над 240 км/ч.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: