ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Карлос Таварес застава начело на ACEA

like0 unlike0
Auto-Press 07 Dec 2017 Новини
18
0
Карлос Таварес застава начело на ACEA

Бордът на директорите на Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA) определи Карлос Таварес- председател на борда на директорите на PSA Group, за свой президент за следващата календарна година.

“Основните приоритети за 2018 година са поставянето на амбициозен, но реалистичен път, към намаляването на CO2 емисиите, допълнително подобрение на статистиката ни по отношение на безопасността и защитаването и подобряването на конкурентоспособността на европейската автомобилна индустрия”, коментира Таварес.

Карлос Таварес ще замести на поста президент на ACEA Дитер Цече, който го заемаше в два последователни едногодишни мандата.

В Асоциацията на автомобилните производители в Европа влизат 14 базирани в Европа производителя на автомобили, ванове, камиони и автобуси, в това число BMW Group, DAF Trucks, Daimler, Fiat Chrysler Automobiles, Ford Европа, Groupe PSA, Hyundai Motor Europe, Iveco, Jaguar Land Rover, Renault Group, Toyota Motor Europe, Volkswagen Group, Volvo Cars и Volvo Group.

57 поредни рекордни месеца за Mercedes-Benz SsangYong с ръст от 12.5% през ноември

Подобни

Италиански дизайнер кръстосва минало и бъдеще

Италиански дизайнер кръстосва минало и бъдеще

Италианският дизайнер Пиерпаоло Лазарини е автор на редица странни на пръв поглед концепти и последният му – за летящ автомобил, не...

Първи снимки на “офроуд” хечбека Volkswagen Polo

Първи снимки на “офроуд” хечбека Volkswagen Polo

Новият повдигнат хечбек може да запази старото си име CrossPolo, но не е изключена и промяна на името му на Polo Alltrack....

Непознатата у нас Kia Ray ще е обновена в Южна Корея

Непознатата у нас Kia Ray ще е обновена в Южна Корея

Преди шест години през ноември 2011-а Kia Motors представи градския си модел Ray в Южна Корея. Този месец компанията...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: