ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Карлос Таварес застава начело на ACEA

like0 unlike0
Auto-Press 07 Dec 2017 Новини
23
0
Карлос Таварес застава начело на ACEA

Бордът на директорите на Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA) определи Карлос Таварес- председател на борда на директорите на PSA Group, за свой президент за следващата календарна година.

“Основните приоритети за 2018 година са поставянето на амбициозен, но реалистичен път, към намаляването на CO2 емисиите, допълнително подобрение на статистиката ни по отношение на безопасността и защитаването и подобряването на конкурентоспособността на европейската автомобилна индустрия”, коментира Таварес.

Карлос Таварес ще замести на поста президент на ACEA Дитер Цече, който го заемаше в два последователни едногодишни мандата.

В Асоциацията на автомобилните производители в Европа влизат 14 базирани в Европа производителя на автомобили, ванове, камиони и автобуси, в това число BMW Group, DAF Trucks, Daimler, Fiat Chrysler Automobiles, Ford Европа, Groupe PSA, Hyundai Motor Europe, Iveco, Jaguar Land Rover, Renault Group, Toyota Motor Europe, Volkswagen Group, Volvo Cars и Volvo Group.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: