ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Календарът на Pirelli за 2017-а – класика, но не с грозотии като миналогодишния - видео

like0 unlike0
Auto-Press 01 Dec 2016 Новини
39
0

Календарът на Pirelli за 2017-а – класика, но не с грозотии като миналогодишния - видео

Календарът на Pirelli за 2017-а – класика, но не с грозотии като миналогодишния - видео
/add_images/news/122016/s_1480582802_489.jpg
  1. Календарът на Pirelli за 2017-а – класика, но не с грозотии като миналогодишния - видео
  2. Календарът на Pirelli за 2017-а – класика, но не с грозотии като миналогодишния - видео

Миналогодишният, 43-и по ред календар на Pirelli, направи истинска сензация, но с минус знак, сваляйки традиционната си сексуалност под нулата с жени на преклонна възраст като 82-годишната Йоко Оно и с неблестяща физика. Новият, 44-и поред календар запазва класическият дух, но този път героините му са световно известни холивудски красавици.

Новият календар е направен от немския фотомайстор Петер Линдберг, който наследи скандалната миналогодишна Ани Лейбовиц. Линдберг е подходил традиционно към подбора на моделите си, канейки различни на възраст но задължително красиви киноактриси от целия свят. Сред тях са имената на кенийката Лупита Нионго, снимала се в носителя на оскар филм “12 години робство”, французойката Леа Сейду “007: Спектър”, китайката Чжан Цзи (Мемоарите на гейшата), шведката Алисия Викандер (Джейсън Борн), американката Руни Мара (Момичето с дракона), както и суперзвезди като Джесика Чистейн, Пенелопе Крус, Никол Кидман, Хелън Мирън, Джулиана Мур, Шарлота Ремплинг, Ума Търман, Кейт Уинслет и Робин Райт.

Всички те са позирали без каквато и да е козметика, а фотографът обяснява идеята си така: “В съвременната епоха, когато жените присъстват яко в СМИ и навсякъде се представят като върх на красотата и съвършенството, мисля че трябва да си напомним, че има и друга красота, по-реална и автентична, неманипулирана от рекламата, съществуваща сама за себе си. Красотата като индивидуалност, като смелост да бъде самата себе си и като изаз на собствената си личност”.

Линдберг е направил за календара 40 кадри, календарът на Pirelli по традиция се пуска в ограничен тираж, не се продава, а се изпраща като подарък за най-добрите клиенти и приятели на марката.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: