ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Как се прави малиново вино в поредицата Тънкостите в модерния занаят на Volkswagen Crafter

like0 unlike0
Auto-Press 18 Oct 2017 Новини
25
0
Как се прави малиново вино в поредицата Тънкостите в модерния занаят на Volkswagen Crafter

Шеста серия от поредицата кратки филми - „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter представя първите производители на вино от био плодове в България - Трастена. Оля и Борис Георгиеви отглеждат малини, високо в Стара планина, вече близо 16 години, а към днешна дата имат над 95 декара собствени насаждения, които продължават да берат на ръка. Вярват, че добрия вкус, уважението към природата и качествената българска суровина са най-точните съставки зад всяка капка в техните бутилки.

„За нас, както и за всеки успешен бизнес, да отговорим на високите очаквания на нашите клиенти е от първостепенно значение. Именно така бе създаден и новият Volkswagen Crafter – в тясно сътрудничество с различни потребителски групи. Това го превръща в един наистина практичен, икономичен и иновативен автомобил, на който може да се разчита”, споделя Нестор Несторов, бранд мениджър Volkswagen Лекотоварни автомобили в Порше БГ. И допълва, че новият VW Crafter поставя нов стандарт в този клас автомобили – предоставяйки всички възможни решения за бизнеса.

Серията кратки филми „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter обединява историите на български предприемачи, постигнали успех в и извън пределите на страната ни, като разказва за предизвикателствата, с които се срещат и трудностите, които преодоляват. В поредицата могат да бъдат видени още: производителите на велосипеди Drag, сглобяемите къщи Sweet Home, ски и сноуборд дъски Cloudnine, студиото за пъзелни мебели PrakТrik, производителите на ръчно тъкани килими Хемус и др. Филмите се излъчват поетапно в YouTube канала на Volkswagen и в социалните мрежи.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: