ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Jaguar XJ става луксозен електромобил

like0 unlike0
Auto-Press 22 Jan 2018 Новини
28
0
Jaguar XJ става луксозен електромобил

Следващото поколение на Jaguar XJ ще бъде разработено на изцяло нова високотехнологична концепция, като стандартното задвижване на автомобила ще бъде заменено с изцяло електрическо.

Според информация на www.autocar.co.uk, новата генерация на модела ще бъде представена в края на тази година, а продажбите на новия луксозен електромобил ще започнат през следващата.

От AutoCar коментират, че решението на Jaguar да направи XJ изцяло електрически е било трудно и то не само поради факта, че търсенето на луксозни седани намалява последните години за сметка на увеличаващата се популярност на SUV моделите. От изданието споделят също така, че решението на марката да направи именно XJ изцяло електрически следва историческата тенденция за това именно този модел да бъде възможно най-технологично напредналия в цялото портфолио на фирмата.

Новото поколение на Jaguar XJ се очаква да бъде оборудвано с два електрически мотора и с четири задвижващи колела, а автономността му по всяка вероятност ще бъде над 480 километра.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: