ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

JAGUAR оптимизира суперколата XE SV Project 8 (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 26 Apr 2018 Новини
271
0

JAGUAR оптимизира суперколата XE SV Project 8 (Видео)

JAGUAR оптимизира суперколата XE SV Project 8 (Видео)
/add_images/news/042018/s_1524729608_438.jpg
  1. JAGUAR оптимизира суперколата XE SV Project 8 (Видео)
  2. JAGUAR оптимизира суперколата XE SV Project 8 (Видео)

Броени дни преди началото на производството на суперколата XE SV Project 8, Jaguar обяви, че екипът на специализираното й подразделение SVO е нанесъл нови подобрения по автомобила, който ще се превърне в най-бързата кола седан, имаща право да се движи свободно по световните пътища.

Производството на JAGUAR XE SV Project 8 ще започне през юни тази година, като ще бъдат сглобени само 300 представителя на автомобила, който ще бъде в състояние да развие максимална скорост на движение от 320 км/ч и да се ускори от 0 до 100 км/ч за само 3.7 секунди.

През миналата година, екипът на Jaguar постави нов рекорд на пистата Нюрбургринг Нордшлайфе- 7 мин 21.23 секунди, но в момента от марката са уверени, че това време може да бъде подобрено. За целта, оптимизираната версия на XE SV Project 8, която се предлага на цена от 149 995 английски лири във Великобритания, идва с подобрено окачване и карбон-керамична спирачна система, променена електроника и други.

Jaguar XE SV Project 8, който е оборудван с петлитров, V-образен, осемцилиндров двигател с 600 конски сили, ще се предлага в две основни версии- четириместна и суперспортна Track Pack двуместна, която идва с карбонови състезателни седалки, четириточкови предпазни колани и е с 12.2 килограма по-лека.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: