ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Jaguar Land Rover с ново решение за мобилност

like0 unlike0
Auto-Press 18 Jun 2018 Новини
214
0
Jaguar Land Rover с ново решение за мобилност

В резултат на инвестиционното си сътрудничество с InMotion, Jaguar Land Rover поставя началото на ново решение за наемна употреба на чисто нови автомобили.

Новата услуга се нарича Carpe и представлява решение “всичко-в-едно”, като единственият ангажимент на клиента е да кара и зарежда своята кола. От Jaguar Land Rover коментират, че новото предложение е предназначено за онези от потребителите, които са сериозно заети и прекарват голяма част от деня си зад волана.

Carpe предвижда подписването на 12-месечен договор без депозит, срещу който клиентът получава чисто нов и с възможност за допълнително персонализиране Jaguar или Land Rover, който може да бъде подменен с нов автомобил след изтичането на договора. В споразумението между двете страни са включени както самата кола, така и всички разходи по поддръжката, застраховането, евентуалната пътна помощ и доставката, а ограничения по отношение на пробега няма.

Цените на новата услуга Carpe за Великобритания стартират от 910 лири месечно за стандартна версия на Jaguar E-PACE и достигат 2200 лири за топ-предложението Range Rover Sport HSE.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: