ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Иван Влъчков с победа в своя клас в първото състезание от GT4 в Чехия (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 29 Apr 2018 Новини
54
0
Иван Влъчков с победа в своя клас в първото състезание от GT4 в Чехия (Видео)

Шампионът на България на Затворен маршрут в клас Туринг Иван Влъчков спечели първото състезание в класа на аматьорите от първия кръг от сериите GT4 за Купата на Централна Европа на пистата Мост в Чехия.

Този сезон Влъчков отново се състезава за екипа на Росен Даскалов – София Кар Моторспорт с болида Sin Car R1, който е в цветовете на българския флаг - бяло-зелено-червено. Иван се класира 3-и на старта в категорията си и 5-и в общото класиране.

При потеглянето Влъчков загуби една позиция и се озова 4-и в своя клас 6-и в общото подреждане, като Павловец го изпревари. После Иван започна да притиска съперника си. Грешка на пилот в челото позволи на Влъчков да мине с 1 място напред - 5-и.

След задължителните спирания в бокса българският пилот се озова на 6-а позиция. В следващите обиколки Иван се справи с Павловец на старт-финалната права. 3 мин преди края стана инцидент между 2 автомобила пред Иван и той се изкачи на 4-о място и 2-о в класа.

Нов инцидент между колите пред Иван наложи показването на червен флаг и спиране на състезанието 1 минута преди изтичането на единия час. Влъчков финишира 5-и и 2-и в своята категория, но първият в класа на Иван - Ханза Овега с Ауди R8 бе наказан с 10 секунди за удар със съперник, което направи българският пилот победител.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: