ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Интериорът на Lada Vesta SW и SW Cross

like0 unlike0
Auto-Press 14 Jul 2017 Новини
31
0

Интериорът на Lada Vesta SW и SW Cross

Интериорът на Lada Vesta SW и SW Cross
/add_images/news/072017/s_1500022802_163.jpg
  1. Интериорът на Lada Vesta SW и  SW Cross
  2. Интериорът на Lada Vesta SW и  SW Cross
  3. Интериорът на Lada Vesta SW и  SW Cross
  4. Интериорът на Lada Vesta SW и  SW Cross
  5. Интериорът на Lada Vesta SW и  SW Cross
  6. Интериорът на Lada Vesta SW и  SW Cross
  7. Интериорът на Lada Vesta SW и  SW Cross
  8. Интериорът на Lada Vesta SW и  SW Cross

Новите модели тип комби Lada Vesta SW и SW Cross ще зарадват собствениците си както с външноста си, така и с вътрешното си удобство и вид. Особенно впечатлява двуцветният салон на на втория автомобил с оранжевите си акценти, както на таблото, така и във вратите, седалките и кантовете на приборите на таблото.

За пръв път в модел на Лада се появява подгряване на задните седалки! Температурата на предните пък се регулира на три степени, което също е новост в моделите на АвтоВАЗ. Багажникът е премислен до най-малките детайли, а в сравнение със седана пространството над главите е по-високо с 25 мм. Подлакътникът между предните седалки има на гърба си 12-волтова розетка, USB-порт и бутони за подгляване на задните седалки. В средата на задната седалка има падаща секция със стойки за чаши.

Салонът на Весты SW е оформен в същите отенъци на сивото както и седана, но багажникът естествено е по-голям. И при двете комби версии той е с обем 480 литра до щората. Диманът се сгъва в пропорция 60:40, и при пълното му полягане обемът на багажника скача до 825 л. Под отворената задна врата спокойно стоят и хора с висок ръст.

Под фалшивия под е разположен органайзър, разделен на две части. Всяко от взаимозаменияемите секции се изважда лесно или се фиксира във вертикално положение за получаване на отделени багажни зони. Под втория под е разположена пълноразмерната резервна гума, а в пластмасовата обшивка на багажника има куки за закрепване на торби, налице са и три стандартни мрежички за фиксация на различни товари.

Багажникът се осветява от двете страни, вдясно е разположена розетка 12 Волта. Над арката на задното ляво колело имакутийка с капак, до него отворена ниша и ремък за закрепване на петлитрова туба. Новост са още охлаждаемата жабка с обем 14 литра, чийто капак е с функция за плавно отваряне, както и вътрешния органайзър с поставка за чаша.

Новите комбита на марката се правят във филиала на АвтоВАЗ в Ижевск. Цените засега не са обявени. Подобно на седана комбитатат ще се предлагат с бензиновите мотори 1.6л (106 к.с.) и 1.8л (122 к.с.), имат петстепенна механична предавателна кутия или роботизирана автоматична. Засега не се очаква вариант с пълно задвижване.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: