ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

INFINITI Q Inspiration Concept: Мощност отвъд конвенционалното

like0 unlike0
Auto-Press 22 Jan 2018 Новини
25
0
INFINITI Q Inspiration Concept: Мощност отвъд конвенционалното

Източник: www.infinitibg.bg

INFINITI представи нова форма в ерата на технологично усъвършенстваните двигатели

Минималистичен и фокусиран върху водача интериорен дизайн

Концептът разкрива бъдещи приложения за двигателя с променливо съотношение на компресията - VC-Turbo

Нови ProPilot технологии облекчават водача от стреса при шофиране

Представяйки новото поколение автомобили INFINITI, Q Inspiration Concept предлага иновативен VC-Turbo двигател, следващо поколение технологии за автономно шофиране, както и уникален интериор с фокус върху удобството, който подсилва изживяването от шофирането на седана със среден размер.

Представляващ следващата стъпка в дизайна на INFINITI, ектериорът на Q Inspiration Concept има изчистени и прецизни линии, съчетани с динамични и смели пропорции. Това е първата манифестация на новия дизайнерски език на INFINITI, свързана с ерата на високотехнологичните силови агрегати. Концептуалният модел се разграничава от класическата форма на седан със своята визия, наподобяваща тази на купе, и издължен силует. Неговата визия предизвестява бъдещия дизайн на INFINITI за този сегмент автомобили.

Дизайнът на купето на автомобила е минималистичен, прецизен и изчистен. По този начин интериорът обгръща водача и пътниците в спокойна и комфортна атмосфера. Интелигентно създаденият четирицилиндров VC-Turbo двигател освобождава дизайнерите на INFINITI от ограниченията на традиционната архитектура на силовите агрегати и позволява простор в интериора.

Модерните технологии и майсторската изработка се съчетават в купето и повишават възможностите на водача.

Оборудван с революционната VC-Turbo технология на INFINITI, Q Inspiration съчетава мощността на бензинов силов агрегат с турбокомпресор с въртящия момент и ефективността на хибриден или дизелов двигател. VC-Turbo постоянно се трансформира и регулира съотношението на компресията, за да оптимизира мощността и разхода на гориво. Това подпомага интелигентното приложение на мощността за по-добър контрол. В ролята си на концептуален седан със среден размер Q Inspiration разгръща други приложения на технологията VC-Turbo в близкото бъдеще.

Новите ProPilot системи облекчават водача от всекидневните стресови ситуации на пътя. ProPilot системите са следващата стъпка в автономното шофиране на INFINITI. Те позволяват на водача да делегира по-натоварващите задачи към автомобила и подсилват възможността му да реагира на опасности. Системите поемат ролята на „втори пилот“ и предоставят на шофьора пълен контрол.

„Сегментът на премиум седаните е до известна степен консервативен. INFINITI Q Inspiration представя нещо, което има за цел да се хареса на по-младата част от аудиторията, търсеща модерен дизайн и нови технологии, които да я вдъхновят и подсилят възможностите ѝ. “

Крисчън Мюние, вицепрезидент INFINITI Global Division

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: