ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

INFINITI показа новото QX80 в Дубай

like0 unlike0
Auto-Press 14 Nov 2017 Новини
33
0
INFINITI показа новото QX80 в Дубай

INFINITI демонстрира новото QX80 по време на международното изложение в Дубай и анонсира, че автомобилът е разработен с идеята да отговори на нуждите на потребителите в луксозният сегмент.

От INFINITI екцентират върху дизайн линията си Powerful Elegance, за която коментират, че при новото QX80 е пренесена на ново ниво в една мощна, непреходна и лидерска опаковка.

Новото QX80 обещава да предложи на бъдещите си собственици просторен интериор, изпълнен с висококачествени материали, елементи с ръчен завършек и модерни технологии за повишаване на комфорта и безопасността. От INFINITI обещават също така и динамика на пътя, като тук основният акцент попада върху 5.6 литровия V-образен, осемцилиндров мотор.

От INFINITI вече са стартирали производството на новото QX80 в Япония, а продажбите му в Северна Америка, Западна Европа, Азия и Близкия Изток ще стартират преди края на годината.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: