ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai записа рекордна 2018 година в Европа

like0 unlike0
Auto-Press 16 Jan 2019 Новини
677
0
Hyundai записа рекордна 2018 година в Европа

Европейското подразделение на Hyundai обяви, че през 2018-а компанията е отчела четвърта поредна рекордна година с обща реализация от 543 292 нови регистрации и ръст на годишна база от 3.9%.

От Hyundai посочват, че сред основните двигатели за успешното й представяне са пазарите на Франция (+18%), Испания (+13%) и Германия (+6%), а при моделите Tucson и i-семейството й.

От компанията, която разполага с едно от най-младите продуктови портфолиа на пазара в ЕВропа, споделят, че най-продаваната кола на марката през 2018 година отново е Tucson, след който се подреждат i20, i10 и i30. От Hyundai отчитат също така отличен потребителски прием за изцяло новия SUV модел Kona, който записа първата си пълна година на пазара.

До 2025 година, Hyundai Motor Group планира да предлага общо 44 електрифицирани модела, развяващи се на 1.67 млн единици годишно. До 2030 година автомобилният гигант възнамерява да инвестира около 7 млрд щатски долара в развитието на системите за водородно задвижване.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: